Pretraga

Stravičan pokušaj ubojstva u Varaždinu: 19-godišnja djevojka nožem izbola mladića

A- A+

U subotu navečer u obiteljskoj kući u Varaždinu dogodio se stravičan događaj. Tinejdžerica u dobi od 19 godina nožem je izbola 24-godišnjeg mladića.

policija automobil kombi

Ivan Klindić www.ivanklindic.info

Varaždinska policija je u subotu navečer oko 23.25 sati dobila stravičnu dojavu da je u obiteljskoj kući u Varaždinu djevojka nožem izbola mladića. Dolaskom policajaca na mjesto događaja ta je dojava potvrđena. U suradnji sa zamjenikom Županijske državne odvjetnice policijski službenici proveli su očevid i kriminalističko istraživanje.

Utvrdili su da je tog dana, dakle, u subotu, nešto iza 23 sata, 19-godišnja djevojka nožem izbola 24-godišnjeg mladića. Zadala mu je više uboda po trupu i rukama. Ozlijeđeni mladić prevezen je u Opću bolnicu Varaždin gdje su ga zadržali na daljnjem liječenju. Liječničku pomoć pružili su i 19-godišnjoj napadačici nakon čega je puštena iz bolnice te privedena na kriminalističko istraživanje. Kako javljaju iz Policijske uprave varaždinske, nakon ispitivanja djevojka je predana pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za kazneno djelo ubojstvo u pokušaju.

Stravičan pokušaj ubojstva u Varaždinu: 19-godišnja djevojka nožem izbola mladića
Share via
Copy link
Powered by Social Snap