Pretraga

Stravičan tulum u Podstrani: Došli rezultati analize krvi osumnjičenog za napad

A- A+


Izdvojeni članak

Stravičan slučaj u Splitu: Studentica jedva preživjela brutalan napad

Dvadesetogodišnji student R.Š. koji je osumnjičen za silovanje studentice na tulumu u Podstrani nije bio pod utjecajem droge. Rezultati analize krvi osumnjičenog pokazali su da je konzumirao alkohol, a ne i opijate. Izmjereno mu je 1,44 promila alkohola u krvi.

Istraživanje nesretnog događaja na tulumu u Podstrani sredinom studenog na kojem je brutalno silovana studentica dobio je novi nastavak. Naime osumnjičeni 20-godišnjak R.Š. je u večernjim satima nakon događaja podvrgnut testu na alkohol koji je pokazao 1,44 promila u krvi. Osim toga uzeta mu je i krv na toksikološku analizu, a rezultati su pokazali da R.Š. tu večer nije uzimao drogu.

Iako se sumnjalo na upotrebu narkotika upravo zbog mnogih nepoznatih okolnosti koje su dovele do tako teškog ozljeđivanja studentice, ispostavilo se da je ta pretpostavka bila pogrešna.

Djevojka koja je zadobila teške ozljede zbog silovanja je nedavno puštena na kućnu njegu, no ne sjeća se što se točno dogodilo. Zbog neuobičajenih ozljeda, krv je uzeta i od nje, ali i od svih ostalih koji su bili na tulumu u kući.
Podsjećamo, osumnjičeni za napad R.Š. je i dalje u istražnom zatvoru, kako bi se izbjegao potencijalni utjecaj na svjedoke. U svoju obranu je negirao silovanje.

Stravičan tulum u Podstrani: Došli rezultati analize krvi osumnjičenog za napad
Share via
Copy link
Powered by Social Snap