Pretraga

Stravična prometna nesreća na Krku: Poginuli 18-godišnjak i 19-godišnjak, sletjeli autom u provaliju

A- A+

Sinoć se na Krku, na samom ulazu u Staru Bašku, dogodila stravična prometna nesreća. Prema neslužbenim podacima preminula su dvojica mladića, dok je djevojka koja je bila s njima teško ozlijeđena, no van životne opasnosti.

policijski auto

foto: David Mandić / bauštela.hr

U sinoćnjoj teškoj prometnoj nesreći koja se nešto iza 19 sati dogodila na ulazu u mjesto Stara Baška na otoku Krku, kako neslužbeno doznaje Novi list, smrtno su stradali 18-godišnjak iz Bribira i 19-godišnjak iz Kastva. U stravičnom slijetanju u 300 metara duboku provaliju preživjela je djevojka koja je bila s njima. Unatoč teškim ozljedama uspjela je pozvati hitne službe. Prema posljednjim informacijama, piše Novi list, iako je zadobila teške tjelesne ozljede, djevojka nije životno ugrožena.

Izdvojeni članak
svijeća lampion

Dalmacija zavijena u crno: Sedamnaestogodišnji srednjoškolac poginuo u naletu vlaka

Stradali mladići i djevojka, piše Novi list, vozili su se u VW Polu riječke registracije. Na samom ulazu u mjesto, nadomak prvih kuća, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom te udario u stijenu. Od siline udarca automobil se odbio i potom sletio u provaliju. Uslijed prevrtanja vozač i putnici su ispali iz automobila, a vozilo se konačno zaustavilo nakon otprilike 80 metara od ceste. Djevojka je bila u trenutku pronalaska bila pri svijesti te je žurno prebačena u KBC na Sušaku. Za dvojicu mladića je, nažalost, na licu mjesta konstatirana smrt.

Stravična prometna nesreća na Krku: Poginuli 18-godišnjak i 19-godišnjak, sletjeli autom u provaliju
Share via
Copy link
Powered by Social Snap