Pretraga

Studenti časte jeftinom rakijom, kuhanim vinom i kolačima, a novac će donirati u humanitarne svrhe

A- A+

Udruga studenata komunikologije ‘Agenda’ s Fakulteta Hrvatskih studija i ove godine organizira već tradicionalni humanitarni božićni sajam. Sajam će se održati od 13. do 16. prosinca iza knjižnice Fakulteta hrvatskih studija. Prikupljeni novac donirat će se u humanitarne svrhe s glavnim ciljem pružanja podrške osobama koje se nalaze u teškoj financijskoj situaciji.

Foto: Pixabay

‘Koloviraj ljubav’ naziv je humanitarne božićne akcije koju i ove godine organizira Udruga studenata komunikologije ‘Agenda’ s Fakulteta Hrvatskih studija. Sada je to već postao tradicionalni humanitarni božićni sajam koji će s eodržati od 13. do 16. prosinca iza knjižnice Fakulteta hrvatskih studija od 9:30 do 17:30 sati.

– Posjetitelji će se moći ugrijati toplim kuhanim vinom i rakijom te se zasladiti kolačima, a sve to po studentskim cijenama. Uz ugodnu glazbu, posjetitelji će imati mogućnost obići buvljak na kojem će moći obaviti i dio božićne kupovine za svoje najmilije, rekli su studenti.

Uz klopu i cugu bit će kvizova, tombole, Wineponga…

Prikupljeni novac donirat će se u humanitarne svrhe s glavnim ciljem pružanja podrške osobama koje se nalaze u teškoj financijskoj situaciji i onima kojima je to najpotrebnije.

– Kako bi ovo iščekivanje uoči blagdana postalo zabavnije, Udruga je u sklopu božićnog sajma organizirala različite aktivnosti, poput kvizova, natjecanja u Winepongu, tombola i predavanja, objasnili su iz Udruge studenata.

Izdvojeni članak

Studentska Božićna humanitarka: Aukcijom potpisanih dresova tenisača prikupljaju sredstva

‘Zagarantirana zabava uz širenje božićnog duha’

U srijedu, 15. prosinca s početkom u 11:10 sati, posjetitelji će moći prisustvovati predavanju na temu ‘Poticanje altruizma i volonterstva’ koje će održati udruga ‘Kap dobrote’, dok će društvo studenata kroatologije ‘Cassius’ organizirati božićni kviz.

– Uz zagarantiranu zabavu, pozivamo sve da nam se pridruže u širenju božićnog duha kako bismo zajedno uljepšali Božić onima kojima je to najpotrebnije, poručili su studenti.

Studenti časte jeftinom rakijom, kuhanim vinom i kolačima, a novac će donirati u humanitarne svrhe
Share via
Copy link
Powered by Social Snap