Studentica kradljivcu bicikla ostavila genijalnu poruku

Studentica Olguiemar Freyre (19) pridružila se probranom društvu koji su postali viralni hit na internetu, kada joj je nepoznati počinitelj ukrao bicikl za koji je vrijedno radila i štedjela. Ona je na mjestu gdje joj je nestao bicikl istom vandalu ostavila genijalnu poruku koja je u kratkom roku postala hit na internetu.

Olguiemar Freyre (19) je studentica koja je marljivo radila i štedjela za bicikl koji joj je ujedno bio i jedino prijevozno sredstvo. Nakon što joj je nepoznati počinitelj ukrao bicikl vrijedan 700 dolara (oko 4000 kuna), studentica je odlučila napisati pismo i ostaviti ga na mjestu gdje je nekoć stajao njezin bicikl. Njezina se poruka proširila društvenim mrežama, a zahvaljujući tome, jedan joj je dobročinitelj, koji je u mladosti doživio istu sudbinu, poklonio novi. Ovo je pismo koje je postalo viralni hit.

‘Ako ikad otkrijem tko si, razbit ću te!’

– Govnaru koji je ukrao moj bicikl, znaš li koliko sam dugo radila da kupim ovaj bicikl? Da stvar bude gora, ukrao si ga kad sam bila na poslu. Imam 19 godina i bicikl sam platila vlastitom ušteđevinom. Radim 40 sati tjedno. Uz to se i školujem. Taj bicikl bio je moje jedino prijevozno sredstvo, ti je…. šu…… Nemam čak ni mobitel s kamerom!  Ne zanima me tko si ili odakle si, ali upravo si ukrao nešto od osobe koja od svog života pokušava nešto učiniti i ne ide okolo i krade tuđa sr…. Je..se. A ako ikad otkrijem tko si, iako imam samo 45 kila, razbit ću te, napisala je Olgiemar u poruci.

Savjeti kako zaštitite svoj bicikl od krađe

Dobila novi bicikl

Njezino je pismo dobio i prilog u vijestima, a nakon što ga je vidio, neimenovani muškarac kontaktirao je TV postaju kako bi stupio u kontakt s pokradenom djevojkom. Isti joj je poklonio novi bicikl, rekavši kako je i sam jednom u mladosti ostao bez bicikla. Kako bi mu se odužila, studentica je odlučila prikupljati sredstava kako bi pomogla ljudima iste sudbine kao što je njena.

Odgovori