Studentica zagrebačke Akademije na Foto danima mladih rasturila u čak tri kategorije

Projekt Foto dani mladih u Karlovcu je okupio talentirane fotografe iz cijele regije. Ovogodišnju konkurenciju pomela je studentica Akademije dramske umjetnosti Hanah Šoprek, koja je proglašena najboljom u čak tri kategorije.

Brucošica zagrebačke Akademije dramske umjetnosti Hanah Šoprek sa svojim je fotografijama pobijedila u umjetničkoj i turističkoj kategoriji.

Mlada studentica proglašena je i za najboljeg fotografa ovogodišnjeg 6. Foto dana mladih, dok je Sara Filipa Delić pobijedila u kategoriji reklamne fotografije.

Najbolje fotke s Foto dana mladih

– Očito mi je dobra godina i gušt je pobijediti! Pozvala bih sve druge fotografe da dođu na Foto dane mladih jer je najbolje iskustvo na svijetu, puno novih ljudi, prijatelja i iskustava, istaknula je Hanah nakon proglašenja.

Šesto izdanje ovog festivala u Karlovcu je okupio mlade iz cijele regije, a organizatori najavljuju kako će sljedeće godine Foto dani mladih svoja vrata otvoriti za talente iz cijelog svijeta.

– U sedme Foto dane mladih ući ćemo kao međunarodni festival fotografije za mlade. Priliku koju smo dosad pružali mladima iz regije, želimo pružiti mladima iz cijelog svijeta i svima pokazati da Karlovac itekako može biti domaćin velikim festivalima. Svake godine dosad preskakali smo po jednu stepenicu. Sad skačemo dvije, rekao je direktor festivala Filip Trezner.

Odgovori