Pretraga

Studentica zbog previsokih troškova smještaja u Londonu živi na brodu

A- A+

Charlotte Tindle ove godine je upisala studij glazbene produkcije na Tech Music School u Fulhamu, no troškovi stanovanja koje bi 18-godišnjakinja u tri godine studija morala podmiriti iznose 36 tisuća funti. Umjesto mjesečnog izdvajanja po tisuću funti za studentski smještaj, obitelj Tindle je pronašla bolji način gdje smjestiti svoju kćer da pri tome i financijski bolje prođu. Kupili su joj brod za 37 tisuća gdje će Charlotte stanovati, a koji roditelji po njenom diplomiranju planiraju prodati, pa čak na tome i zaraditi.

Foto: Facebook

Većini mladih ljudi ostaje neostvarena želja za studiranjem u Londonu jer troškovi znatno premašuju njihove mogućnosti. No, Charlotte Tindle pronašla je način kako da se nosi s tim problemom. Umjesto skupog studentskog smještaja koji bi mjesečno plaćala po tisuću funti, 18-godišnja studentica glazbene produkcije na Tech Music School u Fulhamu odlučila je živjeti na brodu, piše Daily Mail.

Izdvojeni članak

Šokantan performans: Studentica svugdje nosi madrac na kojem je silovana

Zbog činjenice da bi u tri godine, koliko joj studij traje, Charlotte samo na smještaj potrošila 36 tisuća funti, obitelj joj je kupila i namjestila brod u kojemu će stanovati sve dok ne diplomira.

U brod su uložili 37 tisuća funti, no nakon završetka fakulteta, Charlottini roditelji plovilo planiraju prodati pa na tome čak i zaraditi.

Djevojka na raspolaganju ima spavaću sobu s velikim krevetom, blagovaonicu koja se po potrebi može transformirati u još jednu prostoriju s bračnim krevetom i dnevni boravak sa sofom.

U dnevnom boravku može gledati veliki flat-screen televizor, a ima i priključak za internet. Opremljenost kuhinje također je na solidnoj razini, stoga se 18-godišnja studentica može služiti pećnicom, hladnjakom, perilicom za posuđe i mikrovalnom.

S obzirom na sve navedeno, Charlotte je puno bolje prošla od studenata koji će po Londonu plaćati tisuće i tisuće funti za jednu sobu. No djevojka si planira pronaći cimera ili cimericu kako bi s nekim podijelila troškove veza broda u marini.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap