Pretraga

Sve informacije o Zagrebu mladim putnicima od sada dostupne na USE – IT karti

A- A+

Popisu od pedesetak europskih gradova pridružio se i Zagreb, koji je dobio svoju USE – IT kartu. Karte, odnosno turistički vodiči, su informativni i namijenjeni mladim putnicima europskim zemljama. Putem USE – IT vodiča možete upoznati gradove, ali iz prve ruke i saznati manje poznata mjesta, činjenice i priče o gradu.

Facebook

USE- IT karte za mlade putnike od sada na popisu od pedesetak europskih gradova nude i informacije o Zagrebu, kao i manje poznata mjesta, činjenice i priče o gradu. Ove karte korisnicama olakšavaju boravak i snalaženje u određenom mjestu, a daju i informacije i savjete lokalnog stanovništva putnicima.

Izdvojeni članak

Guide to Zagreb for Erasmus students

USE – IT karte su informativni turistički vodiči, pisani u formi zabavnih priručnika sa savjetima lokalnog stanovništva kako bi se mladima olakšao boravak i snalaženje u nekom gradu. Karte se distribuiraju u lokalnim i inozemnim hostelima, turističkim info centrima, info pultovima organizacije USE-IT u cijeloj Europi i na mjestima na kojima se mladi okupljaju. U ovom praktičnom vodiču mogu se pronaći informacije o zagrebačkim restoranima i kafićima, slastičarnicama, smještaju, kulturnim događanjima, muzejima i mjestima za noćni provod. USE – IT Europe projekt je započeo 2008. godine u Belgiji, kao mrežna organizacija za kontrolu kvalitete izrade turističkih vodiča, koje su mladi volonteri željeli izraditi za svoje gradove i djeluje kao neprofitna organizacija. Sve informacije iz tiskanih izdanja dostupne su i na iPhone aplikaciji USE- IT, kao i na internetskim stranicama i na Facebooku.

Sve informacije o Zagrebu mladim putnicima od sada dostupne na USE – IT karti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap