Pretraga

Svi srednjoškolci mogu se prijaviti na besplatan tečaj kineskog jezika

A- A+

Svi srednjoškolci koji imaju želju naučiti kineski jezik, na Konfucijevu institutu Sveučilišta u Zagrebu mogu pohađati besplatan tečaj. Sve što trebate jest poznavati engleski jezik te do 27. rujna poslati prijavu s naznakom ‘Tečaj kineskoga jezika za srednjoškolce’ na e-mail [email protected]. Nastava počinje 14. listopada u prostorijama Instituta na adresi Savska 25.

www.ki.unizg.hr

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu započinje s upisima na besplatan tečaj kineskoga jezika za sve zagrebačke srednjoškolce. Jedini preduvjet jest dobro poznavanje engleskog jezika, a prijave se primaju do petka 27. rujna na mail [email protected] s naznakom ‘Tečaj kineskoga jezika za srednjoškolce’.

Nastava će se održavati u prostorijama Instituta, na adresi Savska 25, a tečaj počinje u ponedjeljak 14. listopada. Konfucijev institut u Zagrebu sveučilišni je centar za
kineski jezik, kulturu i poslovanje osnovan u svibnju 2012. godine s
ciljem promicanja kineskoga jezika i kulture te jačanja gospodarske
suradnje između Kine i Hrvatske.

– Osim engleskog i drugih europskih jezika, učite hindu i kineski, preporučio je ministar Željko Jovanović budućim intelektualcima prije više od godinu dana kada je osnovan Institut. Projekt Hrvatska 2020. za cilj ima osposobiti nove generacije za snalaženje u multikulturalnoj zajednici te stvoriti pravo društvo znanja, zbog čega bi svi zagrebački srednjoškolci trebali pohrliti na besplatni tečaj.

Copy link
Powered by Social Snap