Pretraga

Svi srednjoškolci mogu se prijaviti na besplatan tečaj kineskog jezika

Svi srednjoškolci koji imaju želju naučiti kineski jezik, na Konfucijevu institutu Sveučilišta u Zagrebu mogu pohađati besplatan tečaj. Sve što trebate jest poznavati engleski jezik te do 27. rujna poslati prijavu s naznakom ‘Tečaj kineskoga jezika za srednjoškolce’ na e-mail info@ki.unizg.hr. Nastava počinje 14. listopada u prostorijama Instituta na adresi Savska 25.

www.ki.unizg.hr

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu započinje s upisima na besplatan tečaj kineskoga jezika za sve zagrebačke srednjoškolce. Jedini preduvjet jest dobro poznavanje engleskog jezika, a prijave se primaju do petka 27. rujna na mail info@ki.unizg.hr s naznakom ‘Tečaj kineskoga jezika za srednjoškolce’.

Nastava će se održavati u prostorijama Instituta, na adresi Savska 25, a tečaj počinje u ponedjeljak 14. listopada. Konfucijev institut u Zagrebu sveučilišni je centar za
kineski jezik, kulturu i poslovanje osnovan u svibnju 2012. godine s
ciljem promicanja kineskoga jezika i kulture te jačanja gospodarske
suradnje između Kine i Hrvatske.

– Osim engleskog i drugih europskih jezika, učite hindu i kineski, preporučio je ministar Željko Jovanović budućim intelektualcima prije više od godinu dana kada je osnovan Institut. Projekt Hrvatska 2020. za cilj ima osposobiti nove generacije za snalaženje u multikulturalnoj zajednici te stvoriti pravo društvo znanja, zbog čega bi svi zagrebački srednjoškolci trebali pohrliti na besplatni tečaj.

Svi srednjoškolci mogu se prijaviti na besplatan tečaj kineskog jezika
Share via
Copy link
Powered by Social Snap