Pretraga

Svjetsko prvenstvo u seksu: Tko ima najviše partnera, a tko najčešće vara

A- A+

I one malo manje ljubitelje nogometa mogli bi zanimati ovakvi statistički podaci o nacijama koje se natječu na SP-u. Naime, poznati proizvođač seksualnih igračaka Lelo napravio je istraživanje o spolnim navikama 30-ak nacija, na glomaznom uzorku 35 tisuća ispitanika od 21 do 55 godina. Kada je u pitanju izdržljivost prvaci svijeta su Brazilci, kojih trećina uživa u seksu dulje od 45 minuta u prosjeku. Donosimo i druge zanimljive zaključke ispitivanja.

Koja nacija u prosjeku ima najviše seksualnih partnera, koja je najizdržljivija u krevetu, a koja baš i nije zadovoljna svojim spolnim odnosima? Ovo su samo neka pod pitanja na koje odgovara proizvođač seksualnih igračaka i pomagala Lelo kroz svoje istraživanje provedeno na 30-ak nacija, odnosno 35 tisuća ispitanika od 21 do 55 godina.

Izdvojeni članak

Studenti ekonomije imaju najviše seksualnih partnera

Japanci imaju najmanje partnera, a najčešće glume zadovoljstvo Kolumbijci

Načelno gledano, oko 55 posto ljudi imalo je između jednog do osam partnera, a s najmanje partnera se mogu ‘pohvaliti’ Japanci, budući da ih je gotovo polovica imala osam ili manje partnera.

S druge strane čak 26 posto Švicaraca, odnosno 25 posto Grka imalo je spolne odnose s 20 ili više partnera. Jedan od pet Engleza spavao je s 20 i više partnera.

Englezi i Grci prednjače i kada su u pitanju nacije koje su najzadovoljnije seksualnim životom, a Japanci su na trećem mjestu. Na drugoj stranici tablice su Čileanci koji su najmanje zadovoljni.

U pitanju izdržljivosti, prvaci su Brazilci, budući da ih trećina ima prosječnu duljinu trajanja seksa iznad 45 minuta. Među nacijama koje su obuhvaćene istraživanjem, 16 je sudionica SP-a u Brazilu. Nažalost ne i Hrvatska.

Izdvojeni članak

Oko 40 posto Hrvata bi se bez razmišljanja odreklo seksa zbog nogometnog prvenstva

Najviše varaju Francuzi, a ‘umjetnicima u ljubavi’ se smatraju Brazilci

Na ne baš pohvalnoj ljestvici nacija koje najviše varaju, prvo mjesto su zauzeli Francuzi. Čak tri četvrtine ispitanika iz ove zemlje priznalo je da su varali svoje partnere. Belgijanci i Australci varaju najmanje ili to bar najmanje priznaju.

Ispitivanje se bavilo i pitanjem koliko koji narod glumi tijekom spolnog odnosa. Tako je većina ispitanika priznalo da su barem jednom odglumili zadovoljstvo. U ovom pogledu ljestvicu predvode zemlje Južne Amerike. Kolumbijci su na samom čelu, dok ih slijede Čileanci i Brazilci. Najmanje, pak, glume Portugalci i Grci.

Među onima koji su samouvjereni u seksu, odnosno smatraju se ‘izvrsnim ljubavnicima’, prvi na listi su Brazilci, a slijede ih Talijani i Grci.

‘Umjetnicima u ljubavi’ se smatra tek šest posto Nizozemaca, dok je ispod 50 posto Engleza koji za sebe misle da su dobri ili prosječni seksualni partneri.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap