Svršilo padom: Nije dala da profesor ejakulira u nju pa pala ispit

Pomalo bizarna situacija dogodila se nedavno u Nairobiju. Naime, tamošnja studentica Elektrotehnike požalila se na društvenim mrežama kako je usprkos činjenici što je spavala s profesorom, svoj ispit završila negativnom ocjenom. 

screenshot

Pošto nevinost? Kako bi platila studij medicine, prodaje nevinost za 1,2 milijuna kuna

Studentica Judith Juala ogorčena je postupkom svog profesora na fakultetu jer je odlučio rušiti je na ispitu bez obzira na to što je spavala s njim. Judith kaže, kako joj je tamošnji profesor obećao odličnu ocjenu, no zbog toga što mu nije dozvolila da ejakulira u nju on joj je odlučio pokloniti pad. 

– Neki profesori zaslužuju smrt. Jebu te i obećaju ti odličnu ocjenu, a na kraju dobiješ jedinicu. Nazvala sam ga da pitam razlog, a on mi je kazao da je to zato što mu nisam dala da ejakulira u mene. Stvarno? To je tako nepošteno. Uskoro ću otkriti o kojem se profesoru radi. Morat će mi objasniti je li E (nedovoljna ocjena) ekvivalent za Ejakulaciju ili što?! Osjećam se iscrpljeno, stoji u statusu ogorčene studentice koje prenosi brojni afrički portali poput ghanaweb.com.

Cjelokupna situacija podijelila je mišljenja pa dok ju jedni napadaju zbog činjenice da je spavala s profesorom zbog ocjene, drugi joj daju svesrdnu podršku što je istupila s tim u javnost, treći su i dalje u nevjerici radi li se zaista o njihovoj Judith. 

Odgovori