Pretraga

Talent splitske maturantice oduševio i Jamesa Bonda: ‘Uručila sam mu na poklon crtež koji mu se jako svidio’

A- A+

S talentiranom Anom Mardešić upoznali smo vas ove zime, kada je u svojoj Ekonomsko-birotehničkoj školi u Splitu održala izložbu svojih fenomenalnih crteža. Njene kreativne radove prepoznala je široka publika, a na Instagramu ih dijeli sa čak 24 tisuće pratitelja. Ovih dana na Visu je upoznala i jednog od najpoznatijih glumaca današnjice – Piercea Brosnana kojemu je poklonila njegov portret, a on ga oduševljeno prihvatio.

Mediji ovih dana intenzivno pišu o boravku zvijezda filma Mamma Mia 2 na otoku Visu, što je obradovalo brojne fanove, a među njima i talentiranu maturanticu Anu Mardešić. Ana se bavi crtanjem i inače živi u Splitu, ali njene bake i djedovi žive na Visu i Komiži, pa je kaže, baš ponosna što je produkcija kao lokaciju snimanja nastavka filma odabrala Vis.

Glumac je bio vrlo susretljiv

Izdvojeni članak

[FOTOGALERIJA] Ana ima samo 17 godina, a već oduševljava svijet svojim crtežima

Njeno oduševljenje i ponos narasli su kada je dobila priliku portret Piercea Brosnana, bivšeg utjelovitelja Jamesa Bonda, pokloniti njemu osobno.

– Mojom srećom ljudi iz produkcije su me kontaktirali i dogovorili susret u pauzi snimanja s gospodinom Brosnanom. Uručila sam mu crtež na poklon, a posvetu s potpisom ispisao je na printu kojeg sam objavila na društvenim mrežama meni za uspomenu. Bio je jako susretljiv, kratko smo popričali i zahvalio mi se na portretu koji mu se jako svidio. Kao i gospodin Brosnan tako i ostatak filmske ekipe uživali su u pauzama snimanja na Visu opuštajući se u miru otoka. Bili su jako susretljivi i opušteni s otočanima i turistima koji su boravili na otoku, kaže nam Ana.

Dodaje, već je početkom ljeta imala informaciju o snimanju filma Mamma mia 2 na Visu, kao i da će Meryl Streep i Pierce Brosnan uz Amandu Seyfried, Collin Firtha i ostalu ekipu biti na snimanju. Tada joj je i palo na pamet da nacrta portrete Meryl Streep i Piercea Brosnana, ako slučajno dođe u priliku da im ih pokloni.

– Na moju žalost kao i mnogih drugih Meryl Streep ipak nije došla na Vis snimati s ostalom ekipom tako da je njen portret ostao meni za uspomenu, a objavit ću ga idućih dana na Instagramu i video na YouTubeu, otkriva nam Ana.

Upoznala je i Amandu Seyfried, koje je rado pozirala s njom za fotografiju, kao i svima ostalima koji su se s njom poželjeli fotkati.

Velika izložba je iza Ane

Izdvojeni članak

Anju su diskvalificirali s državnog iz likovnog jer slika predobro, a sada ide na natjecanje u SAD

Inače, otkada smo se s Anom posljednji puta čuli, što se tiče umjetnosti nastavlja rasturati. Tako nam je otkrila kako je ovoga ljeta, baš na Visu, održala jednu veću izložbu.

– Moja priča u vezi ovog susreta povezana je još od događaja ovog ljeta, kada mi je gospoda Ivana Meštrović, unuka našeg glasovitog kipara Ivana Meštrovića ukazala čast i pozvala me da održim izložbu svojih radova u Meštrović izložbenom prostoru u Visu. Izložba je nazvana ‘Moj put’, upriličena otvaranjem 11. kolovoza. U prekrasnom prostoru izložila sam portrete muzičkih rock legendi i nekolicinu ilustracija, uz projekciju timelapse videa nastajanja crteža koji se mogu i inače vidjeti na mom YouTube kanalu. Izložba je izazvala veliki interes do kraja održavanja 31. kolovoza na čemu sam jako ponosna, kazala nam je za kraj ova talentirana mlada umjetnica.

Talent splitske maturantice oduševio i Jamesa Bonda: ‘Uručila sam mu na poklon crtež koji mu se jako svidio’

Share via
Copy link
Powered by Social Snap