Tijekom proteklih sedam dana u Hrvatskoj nestalo četvero maloljetnika: Dvojici njih tek 13 godina

U proteklih sedam dana u Hrvatskoj je nestalo četvero maloljetnika u dobi od 13 do 17 godina. Riječ je o tri mladića i jednoj djevojci. Ako ste ih vidjeli ili imate neku drugu informaciju koja bi mogla biti korisna u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Melisa Delić (17)

Nestala je prekjučer, 3. listopada, udaljivši se s adrese u Zagrebu, negdje oko Trga bana Jelačića. Djevojka je visoka 160 cm, ima crnu kosu i smeđe oči. Lice joj je četvrtastog oblika, a nos i uši srednje veličine. Srednje je tjelesne građe.

__________________________________________________________________________

Milan David Bogdan (13)

Ovaj 13-godišnji dječak slabije tjelesne građe, visine 150 centimetara, nestao je u Osijeku 1. listopada. Ima smeđe oči i kestenjastu kosu, a iako je iz Belišća, trenutno mu je prebivalište u Vinkovačkoj cesti 61 u Osijeku.

Dario Oršoš (16)

Mladić se još prošlu subotu udaljio s adrese boravišta Pahinsko 6 u Ivancu u nepoznato. Detalji iz osobnog opisa, nisu navedeni na stranicama Nestalih.

Sebastijan Oršuš (13)

Sebastijan je visok 150 centimetara, ima crnu kosu i semeđe oči, a nestao je u nepoznato 4. listopada s adrese Svetog Mateja u Zagrebu. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, traperice i tenisice.

Odgovori