Tijekom proteklih sedam dana nestalo je pet mladih ljudi u Hrvatskoj: Četvero njih je još uvijek maloljetno

U proteklih sedam dana u Hrvatskoj je nestalo pet mladih ljudi, od kojih je najmlađemu 14 godina, a najstarijemu 28. Ako ste ih vidjeli ili imate bilo kakvu informaciju, koja bi mogla pomoći u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Aleksandra Ignjac (17)

Visoka je 165 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.
Aleksandra je jučer, 16. studenog nestala u Petrovoj ulici u Zagrebu. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Amalija Kolauti (16)

Visoka je 170 cm, ima plavu kosu i plave oči. Djevojka je nestala 15. studenog, kada se za vrijeme izleta na području grada Zagreba, udaljila u nepoznatom pravcu.

Sebastian Rogić (17)

Nestao je 13. studenog, udaljivši se s adrese boravišta (Ivanec, Pahinsko 6) u nepoznato.

Robert Knežević (16) 

Jače je tjelesne građe, visok je 185 centimetara, a ima smeđu kosu i plave oči. Robert se 13. studenog s adrese boravišta (Osijek, Vinkovačka cesta 61) udaljio u nepoznato i od tad mu se gubi trag.

Luka Brković (28)

Luka ima smeđe oči i boju kose, visok je 177 centimetara, a od drugih osobitosti važno je da nosi brkove. Nestao je 15. studenoga, kada se udaljio s adrese u Zagrebu (Ulica Franje Petračića) u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao crnu jaknu, crne hlače i crne tenisice.

___________________________________________________________________________________________

Bajram Beljulji (14) 

Nestao je 13. studenoga s adrese boravišta u Vukovarskoj ulici u Rijeci u nepoznatom smjeru i od tada mu se gubi trag.

Odgovori