Pretraga

Tinejdžer izveo ludi skok s krova zgrade i prošao bez posljedica

A- A+

Kada kažu da netko ‘izaziva vraga’, vjerojatno se ovaj pothvat savršeno uklapa u tu formulaciju. Naime mladić se usudio skočiti s krova zgrade u bazen koji se nalazio u podnožju. Srećom prošao je bez posljedica, a prije samog skoka je rekao ‘štogod se dogodi, ovo nije pokušaj samoubojstva, ovo je samo zabava!’. U video klipu pogledajte opasni skok.

Screenshot:YouTube

Ljeto katkada zna imati i svoje dosadne periode, ali ne treba pretjerivati u pokušajima da ga se učini zabavnim. Naime mladić čiji nesvakidašnji pothvat predstavljamo u video klipu, usudio se skočiti s krova zgrade u bazen koji se nalazio u njenom podnožju.

Izdvojeni članak

Video: Ekstremni pothvat studenta ispred doma na Savi

Iako se radilo o terasi iznad petog kata, provukao se srećom kroz vratolomiju neozlijeđen. Prije samog skoka, sam je bio svjestan mogućih posljedica pa je izjavio da ‘štogod se dogodilo, ovo nije pokušaj samoubojstva; ovo je samo zabava’.

U tri dana je njegov skok je pogledan preko 500 tisuća puta na YouTubeu, ali ako biste sami htjeli napraviti neki popularan video klip, bolje da to učinite na koji drugi način.

Pogledajte ekstremnu vratolomiju mladića.