Pretraga

Tinejdžer Mislav održao obećanje: Uglazbio pjesmu o Vukovaru

A- A+

Osječki tinejdžer Mislav Kontić je održao obećanje koje je prije nekoliko mjeseci objavio na Facebook zidu Vlade RH. Njegovu pjesmu o Vukovaru je ‘lajkalo’ preko 16 tisuća ljudi, a on je obećao da će ju uglazbiti. To je i učinio, a mi vam donosimo njegov glazbeni prvijenac autorske pjesme.

U nedavnom posjetu Igoru Štimcu

Mislav Kontić, tinejdžer koji se krajem prošle godine ‘proslavio’ kad je stavio svoju pjesmu o Vukovaru na Facebook profil Vlade RH, odlučio je istu i uglazbiti.Nakon odigrane utakmice i pobjede Hrvatske nad srpskom reprezentacijom mladić je svoju pjesmu plasirao u javnost te izazvao prilično dobre reakcije.

Izdvojeni članak

Srednjoškolac napisao pjesmu o Vukovaru na Facebooku Vlade RH

Javljaju mu se Hrvati iz cijelog svijeta

U posljednjih nekoliko sati portal Srednja.hr zasule su poruke mladih iz cijele države koji apeliraju da objavimo najnoviji glazbeni uradak Osječanina Mislava pod nazivom ‘SADA ZNAM SVE (Tko mojoj Hrvatskoj je rušio sne)’.
Iako se bojao svog glasa, odlučio je uglazbiti autorsku pjesmu te je svega dva dana nakon objave skupio gotovo 10 tisuća pogleda na svoju pjesmu.

Međutim ovaj streloviti napredak Mislavu nije nepoznat, jer je istu pjesmu u tekstualnom obliku u studenom prošle godine ‘zalijepio’ na Facebook zid Vlade RH.
Tad je napisao da će, ukoliko skupi 150 ‘lajkova’ pjesmu i uglazbiti.

Ambiciozni momak je skupio preko 16 tisuća ‘lajkova’ , a svoje obećanje je i održao.
– Na uglazbljenu pjesmu su svi odlično reagirali, ljudi mi se neprekidno javljaju s više kontinenata i ono što mi je najvažnije, vidim da ih je pjesma dirnula u srce, kazao nam je razdragani Mislav.

Izdvojeni članak

Srednjoškolca Mislava koji je pisao o Vukovaru Štimac pozvao u posjet

Pjesma je tek početak

Mladić je s premijerom pjesme i pozitivnim reakcijama iz cijelog svijeta dobio vjetar u leđa, te nam je otkrio kako će ih nastaviti piasti ali i uglazbljivati.     
– Javljaju mi se djeca mlađa od mene, branitelji, bake i djedovi, ponosno je priznao ovaj srednjoškolac.

Tvrdi da je u pjesmi neke dijelove izbacio, poput spominjanja pjevača Mile Kitića te Cece, no drugo je ostalo jednako. Stati ispred mikrofona po prvi puta nije bilo lako, no ovaj srednjoškolac je probio led tako da i u budućnosti možemo očekivati njegove glazbene uratke.

U nastavku poslušajte glazbeni prvijenac Osječanina Mislava Kontića.

Copy link
Powered by Social Snap