Pretraga

Tinejdžeri prebili muškarca jer im je bilo dosadno

A- A+

news.cincinnati.com

Šest tinejdžera u Cincinnatiju proteklog su tjedna ničim izazvani napali i pretukli 45-godišnjeg sugrađanina. Pat Mahaney je išao doma iz dućana sa željom da provedu mirnu večer gledajući sport, no završio je u bolnici, nakon surovog napada.

Tukli ga dok je bio bez svijesti

– Bilo nam je dosadno i tražili smo nešto za raditi, kazao je policiji jedan od mladića. Pet trinaestogodišnjaka i jedan četrnaestogodišnjak udarili su Pata u potiljak te ga onesvijestili. Kada je žrtva pala na pod nastavili su ga tući dok nisu začuli susjede i njihove prijetnje da će zvati policiju.

Ozljede su bile tako ozbiljne da je unesrećeni završio u bolnici na četiri dana, s toliko unutarnjih ozljeda da je samo vađenja krvi iz pluća žrtve trajalo par dana.

– Ničime se ne može opravdati ono što su moji sinovi napravili, ali vjerujem da su bili pod pritiskom grupe, izjavila je majka napadača blizanaca Tyree i Terrel Mizzel, u pokušaju da bar malo opravda njihov zločin.

Napad bez pravog motiva

– Bili su jako arogantni u prvom razgovoru s nama. Čini se da je njihov napad bio isplaniran, te ne vidim nikakvo žaljenje kod njih, u čudu je izjavio detektiv koji je prvi ispitivao maloljetnike. Policijski dužnosnici napomenuli su da ovo nije zločin iz mržnje i da nije vjerski ili rasno motiviran, no čini se da to nije nikome utjeha.

– Djeca tih godina bi trebala igrati košarku, a ne tražiti po ulici nekoga da prebiju, zaključio je policijski dužnosnik.

Copy link
Powered by Social Snap