Pretraga

Tinejdžerica (17) iz Dalmacije nestala je prije gotovo dva mjeseca, a još je nisu pronašli

A- A+

Ana Kliškinjić, sedamnaestogodišnja djevojka iz Dicma, nestala je 23. ožujka, a policija nam je upravo potvrdila je još uvijek nisu pronašli.

ana kliškinjić

Foto: Ivan Klindić, Nacionalna evidencija nestalih osoba | ilustracija srednja.hr

Ana Kliškinjić, 17-godišnja tinejdžerica iz Dicma, nestala je prije gotovo dva mjeseca, a još uvijek joj nema traga.

Policija je još traži

Sedamnaestogodišnjakinja je posljednji put viđena 23. ožujka u Kaštel Lukšiću, na obali kralja Tomislava. Kako stoji u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, ona još uvijek nije pronađena. Tu smo informaciju provjerili i sa splitskom policijom, a oni su nam potvrdili da Anu, unatoč pokušajima, nisu uspjeli pronaći.

– Za nestalom osobom i dalje tragamo. Naime, po zaprimanju prijave nestanka osobe poduzeli smo sve mjere i radnje iz nadležnosti policije, a koje i dalje poduzimamo u cilju pronalaska osobe, poručili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Ana je u trenutku nestanka prije gotovo puna dva mjeseca, podsjetimo, nosila bež majicu dugih rukava, plave traperice i crne tenisice. Visoka je otprilike 165 centimetara i srednje je tjelesne građe.

Nije prvi put

Maloljetnoj djevojci iz Dicma ovo nije prvi put da je nestala. U žiži javnosti našla se prije nekoliko mjeseci kada se, tijekom jednog od svojih nestanaka, pojavila u Youtube videu stanovitog Ante Vladovića, 30-godišnjeg influencera koji se nekada znao naći u društvu poznatog splitskog funcuta Adriana Petričevića i njegove djevojke, također influencerice Ele Jerković.

I dok je za neke u javnosti on djelovao ka njen ‘spasitelj,’ mnogi su, među njima i roditelji sedamnaestogodišnje Ane na taj odnosi gledali podozrivo, pogotovo zbog toga što  se radi o odnosu između maloljetne tinejdžerice i odraslog čovjeka koji već ima i djecu. No, poanta priče je da ovoga puta, barem prema riječima Ante Vladovića, Ana nije dolazila u kontakt s njim.

Tinejdžerica (17) iz Dalmacije nestala je prije gotovo dva mjeseca, a još je nisu pronašli
Share via
Copy link
Powered by Social Snap