Pretraga

Tinejdžerica cijelo školovanje nije propustila nijedan sat nastave

A- A+

Dok mnogi učenici već krajem osnovne škole shvate što znači pojam markiranja i krenu izostajati po nekoliko sati ili dana iz škole, ima onih kojima se to nikad nije dogodilo. Tako je jedna američka učenica, Victoria Wheeler u školi bila baš svaki dan svog života. Osim toga, ova 19 – godišnjakinja ima odlične ocjene i velike planove za sebe, a nije izostajala jer jednostavno – nije imala razloga.

Maturantica jedne američke škole uspjela je postići nešto što malo kome uspije. Victoria Wheeler od svog prvog dana dječjeg vrtića, pa do kraja srednje škole nije propustila niti jedan jedini sat nastave.

Izdvojeni članak

Manje zlo: Negativna ocjena ili neopravdan sat

Iako ovu čast dijeli s još nekim učenicima koji su maturirali bez da su 12 ili 13 godina izostali ijedan sat, Victoria je daleko najbolja u tome. Ova djevojka je u školi bila čak 2 520 dana. 

Osim što nije izostala nijedan dan ili sat u školi, Victoria trenutno maturira s odličnim uspjehom. Unatoč ovim velikim uspjesima, nije joj uvijek bilo jednostavno. 19 – godišnjakinja je dugo vremena svaki dan poslije škole išla na posao u Burger King u popodnevnu smjenu, a zadaću bi pisala tek iza 22 sata navečer – kad bi stigla u kuću. 

– Moraš samo biti ona osoba koja želiš biti, a ja sam to sve htjela raditi. Htjela sam ići u školu i na nastavu jer sam znala što mi to znači, rekla je ova Amerikanka za Huffington Post i dodala kako nikad nije bila u situaciji da zbog bolesti ostane doma, jer bi je bilo kakva bolest pogodila ili za vrijeme praznika ili drugih dana kad nije imala nastavu.

Izdvojeni članak

Majka opravdala djeci markiranje, pa završila u zatvoru na pola godine

Poslije svoje mature, Victoria se želi priključiti zračnim snagama i raditi u američkoj ‘Air Force’. Obzirom da je sve dosada u životu uspjela zbog mnogo truda i marljivosti, vjerojatno će ostvariti svoje velike snove.

Osim iznimne Victorije Wheeler, prošle godine maturirala je još jedna djevojka koja također nije izostala s nastave dugi niz godina. 

 – Nikad nisam voljela ostajati doma. Shvatila sam da ako moji prijatelji i svi drugi ljudi koje znam idu u školu, zašto ne bih i ja? Tamo sam se barem mogla družiti s njima i naučiti neke stvari umjesto da ostajem kod kuće i radim kućanske poslove, objasnila je prošle godine svoju motivaciju Keenan Herring iz Sjeverne Karoline.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap