Pretraga

Tinejdžerica predvidjela vlastitu smrt statusom na Facebooku

A- A+

Tek nekoliko minuta nakon što je na Facebook stavila status ‘mislim da ću umrijeti’, 14 – godišnja Kayleigh Lawrie je poginula u prometnoj nesreći. Ovaj nesretni događaj uzrok je luđačke pijane vožnje prijatelja njenog oca, s kojim je sjela u auto i odmah potom požalila.

Tinejdžerica Kayleigh Lawrie predvidjela je vlastitu smrt statusom na Facebooku. Svega nekoliko minuta prije nego je preminula ova 14 – godišnjakinja je na svoj Facebook profil postala status ‘Mislim da ću umrijeti’.

Izdvojeni članak

Djevojka preko Facebooka u 48 sati pronašla svoju biološku majku

Iako se protivila ulasku u automobil pijanog očevog prijatelja, 14 – godišnja Kayleigh Lawrie to je učinila i ubrzo nakon toga preminula u prometnoj nesreći. Očev prijatelj Steven Hayter, koji je u pijanom stanju povezao Kayleigh i njenog godinu mlađeg prijatelja, uskoro je uzrokovao promentu nesreću.

Naime zaustavili su se na benzinskoj postaji, a zbog luđačke vožnje tinejdžerica je na svom profilu napisala status ‘mislim da ću umrijeti’. Uskoro nakon tog statusa pijani vozač je pokušao dohvatiti cigaretu koja mu je pala na pod automobila, te izgubio nadzor nad Renaultom kojim je upravljao.
Sletjeli su u jarak dubok 18 metara, a tinejdžerica koja je praktički predvidjela svoju smrt, na mjestu je umrla.

Njen prijatelj je pretrpio teške ozljede, a pijani vozač prošao je tek s nezamjetnim ozljedama.
Steven Hayter, koji je doveo u opasnost dvoje tinejdžera pri čemu je i djevojka umrla, je na sudu priznao odgovornost za smrt djevojke. Osuđen je na šest godina zatvora, piše Daily Mail.

Copy link
Powered by Social Snap