Pretraga

Tinejdžerici stalo srce od šoka zbog zlostavljanja preko Facebooka

A- A+


Izdvojeni članak

Istukla srednjoškolku zbog ‘žešće’ poruke preko Facebooka

Učenica jedne osnovne škole u srpskom gradu Valjevu je zbog zlostavljanja svojih kolega i ismijavanja preko Facebooka završila u bolnici. Ovoj osnovnoškolki je stalo srce, a kako piše srpski Blic, liječnici u Beogradu su joj jedva spasili život.

Osmašicu iz srpskog Valjeva kolege iz razreda kontinuirano su zlostavljali preko Facebooka ali i u razredu. Zadnji takav čin bio je ismijavanje razrokosti jednog oka djevojčice, čiju fotografiju su objavili na Facebooku ispod koje su uslijedili uvredljivi komentari.

– Djevojčica je rođena sa srčanom manom, a ima iskrivljenu kralježnicu zbog dvije ranije intervencije tako da nosi pojas za ispravljanje, kazao je izvor blizak Blicu.

Zbog navedenih poteškoća vršnjaci su ovu djevojčicu često zadirkivali, no kad se sve preselilo i na društvenu mrežu, njoj je to bilo previše. Nakon komentiranja njene fotografije pozvala je roditelje da dođu u školu, nakon čega je održan i sastanak djevojčice i njenih kolega kod školskog psihologa.

Međutim kad je došla kući, svejedno joj je pozlilo i izgubila je svijest. Nakon toga je prebačena na Dječju kliniku u Beogradu jer joj je stalo srce. Na svu sreću liječnici su je vratili iz kliničke smrti, a puštena je na kućnu njegu. Zbog svog zdravstvenog stanja i teškog poremećaja rada srca, ova osmašica mora izbjegavati ove i druge vrste stresa i fizičkih aktivnosti.

Tinejdžerici stalo srce od šoka zbog zlostavljanja preko Facebooka
Share via
Copy link
Powered by Social Snap