Pretraga

Traga se za osmero mladih ljudi

U proteklom tjednu nestalo je čak osmero mladih osoba, među kojima se nalazi čak pet maloljetnika. Obitelji su njihov nestanak prijavile policiji te su krenuli u potragu, stoga ako imate ikakvu informaciju o njima, ili ste ih vidjeli, javite se u prvu postaju ili na nestali.hr.

Marko Amić (18) je visok 185 centimetara, ima crnu kosu i srednje je tjelesne građe. Marko je u utorak, 12. ožujka, otišao s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven.

Tomislava Mićunović (17) je visoka 150 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Ima madež na desnoj strani brade. Tomislava je u četvrtak, 14. ožujka, otišla s adrese u Osijeku, J. J. Strossmayera 67 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u tom trenutku.

Marija Blažević (16) je visoka 160 centimetara, ima svijetloplavu kosu, zelene oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Marija je u srijedu, 13. ožujka, otišla s adrese u Piškorevcima u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u tom trenutku.

Dražen Čuma (18) je u ponedjeljak, 11.3. otišao s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u tom trenutku.

Iva Trbušić (22) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu, zelene oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Iva je u srijedu, 13.3. otišla s adrese u Zagrebu, Rudolfa Bićanića 24 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu s kapuljačom i crne tajice. Imala je crne tenisice.

Ivana Jurković (15) je visoka 150 centimetara, ima kestenjastu kosu, plave oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Ivana je u ponedjeljak, 11. ožujka, otišla s adrese u Sisku u nepoznato.
Nije poznato u što je bila odjevena u tom trenutku.

____________________________________________________________________________________________________________________

Domagoj Petrović (15) je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu i oči i srednje je tjelesne građe. Domagoj je u utorak, 12. ožujka, otišao s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. Nepoznato je u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

____________________________________________________________________________________________________________________

Ivan Jurković (16) je visok 170 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Ivan je u ponedjeljak, 11. ožujka, otišao s adrese u Sisku u nepoznato. Nepoznato je u što je bio odjeven u trenutku nestanka.