Pretraga

Tragedija kod Bedekovčine: Dvojica učenika srednje škole utopila se u jezeru

A- A+

Dvojici mladića, 17-godišnjaku i 18-godišnjaku iz Mihovljana, koji su se jučer utapali u Bedekovčanskim jezerima nažalost nije bilo spasa. Vatrogasci su ih izvukli iz vode i pružena im je liječnička pomoć, no nakon duge reanimacije, mladići su izgubili bitku za život.

Foto: Srednja.hr

Tragičan događaj odvio se nedugo nakon dodjele svjedodžbi u Srednjoj školi Krapina. Trojica mladića u dobi do 17 i 18 godina, učenici trećeg razreda spomenute škole, biciklima su otišli na Bedekovčanska jezera gdje su se htjeli osvježiti. Kako je izvijestio portal Zagorje.com, treći mladić, inače neplivač nije se želio kupati u jezeru, no druga dvojica su se na to ipak odlučila. Sve je pošlo po krivu kad su ušli u preduboku, mutnu vodu i počeli se utapati.

Na mjesto događaja odmah su stigli vatrogasci i hitna pomoć. Mladiće su iz vode izvukli bedekovčanski vatrogasci Tomislav i Denis Novosel, Ivan Odak te kupač Vladimir Turk. Uskočili su u vodu i u dubokoj vodipronašli utopljenike. Hitna je mladiće odmah prevezla u OB Zabok gdje im je pružena liječnička pomoć. Unatoč dugotrajnim pokušajima reanimacije, dvojica mladića su nažalost izgubila bitku za život, piše Zagorje.com.

Copy link
Powered by Social Snap