Pretraga

Kobna Nova godina: U slijetanju s ceste kod Samobora poginulo dvoje 24-godišnjaka, u Zaprešiću još jedan stradali

A- A+

Automobilske nesreće u novogodišnjoj noći nepovratno su uzele tri života. Vraćajući se kući s dočeka Nove godine, kod Luga Samoborskog Martin K. (24) izgubio je nadzor nad vozilom te sletio s ceste. Prvo je udario u stablo, a potom i u metalnu ogradu. S njim je u automobilu bila i 24-godišnja Dorja K., a oboje su na licu mjesta preminuli od zadobivenih ozljeda. Istog jutra u prometnoj nesreći u Zaprešiću stradala jedna muška osoba.

Foto: Srednja.hr

Policija je objavila kako je do nesreće došlo u Lugu Samoborskom oko 3.30 ujutro u Ulici Josipa Jelačića. Dolaskom do raskrižja s ulicama Ivana Cankara i Bistrec, vozač Renault Clija zbog neprilagođene je brzine izletio iz lijevog zavoja i izgubio nadzor nad vozilom. Sletio je s ceste, a prednjim dijelom automobila naletio na stablo te potom i na metalnu ogradu.

Martin. K (24) i Dorja K. (24) koja je s njim bila u automobilu, na mjestu doađaja preminuli su od zadobivenih ozljeda, a njihova su tijele prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, piše Index.

Još jedna tragedija u novogodišnjoj noći dogodila se u Zaprešiću. U prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala dva automobila, u ulici Pavla Lončara oko 7,15 sati smrtno je stradala jedna muška osoba, donosi Zagreb info.

Kobna Nova godina: U slijetanju s ceste kod Samobora poginulo dvoje 24-godišnjaka, u Zaprešiću još jedan stradali
Share via
Copy link
Powered by Social Snap