Pretraga

Tragedija u srednjoj školi u SAD-u: Učenik izbo drugoga do smrti, u sukobu ozlijeđen i nastavnik

A- A+

Samo četiri dana nakon početka nove školske godine, došlo je do sukoba između dvoje maloljetnih učenika u srednjoj školi u Jacksonvilleu u Sjevernoj Karolini. Jedan je izbo drugoga nožem koji je kasnije preminuo u bolnici, a u incidentu je ozlijeđen i nastavnik.

Foto: Pexels

Dvoje maloljetnih učenika iz srednje škole u SAD-u jučer su završila u bolnici nakon što su se međusobno izboli u školi prije početka nastave, piše CNN. Jedan je preminuo u bolnici od zadobivenih ozljeda, a uzrok sukoba za sada nije poznat.

U sukobu učenika ozlijeđen i nastavnik

Policija je priopćila i da je u sukobu ozlijeđen i nastavnik, no ne od uboda nožem i njemu je pružena pomoć još u školi. Incident se dogodio četiri dana nakon što im je počela nova školska godina.

– Tajnik, koji je tada bio u školi, brzo je reagirao i pozvao policiju koja je došla u školu za 20 sekundi, rekao je ravnatelj policije za CNN.

Izdvojeni članak

Dvije profesorice se potukle u prostorijama Veleučilišta: U sukobu stradao i inventar

Škola se prebacila na online nastavu

Škola, koju pohađa skoro 1.000 učenika, danas ima nastavu online.

– Moje troje djece ide u tu školu i tog su jutra prilazili školi u vrijeme kada je već nastao kaos i srećom nisu vidjeli što se točno dogodilo. Najstarije dijete se sakrilo u automobil prijatelja, a dvoje mlađih su čekali na parkiralištu dok im netko nije rekao da otiđu u kantinu i ondje čekaju, ispričala je majka troje učenika za CNN.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap