Pretraga

Transrodna studentica želi izgledati kao uzor iz boy benda

A- A+

Catrina Best, dvadesetogodišnja studentica prava, od malih je nogu osjećala kako je rođena da da bude muškarac. Sada štedi kako bi to i ostvarila. Međutim, ova djevojka ne želi biti samo običan muškarac, ona želi izgledati kao Harry Styles, član popularnog boy benda One Direction.

Catrina Best (20) već kao 5-godišnjakinja znala je da želi biti
muškarac. Transrodna djevojka sada kaže da se nikad nije htjela igrati s
lutkama, oblačiti haljine, niti općenito izgledati i ponašati se kao
djevojka.


Izdvojeni članak

Neslaganje udruga: Kako podučavati o homoseksualnosti u zdravstvenom odgoju?

Ova studentica prava zato sada štedi novac za operaciju koja će joj omogućiti da postane muškarac. Specifično u njenom slučaju jest to da ona želi izgledati kao popularni Harry Styler, član popularnog benda One Direction i njezin veliki uzor.

– Harryja smatram svojim velikim uzorom, a kopiranje njegovog izgleda pomoglo mi je da se lakše borim sa svojom transrodnošću i da hrabro prihvatim tu svoju osobinu. Ljudi inače kažu kako su moja struktura lica, usne i oči nevjerojatno slični njegovima, a često me i zamjenjuju za njega na ulici, ispričala je Catrina.

Djevojka se godinama borila sa tjeskobom i osjećajem da nešto nije u redu s njom, a sada je prihvatila svoju transrodnost i počinje se uživljavati u ulogu muškarca. Osim što planira obaviti operaciju promjene spola, uzimat će i hormone kako bi joj narasla brada i produbio se glas.

Za ovu je djevojku Harry Styles ‘savršen muškarac’ i ona je uporna u nastojanjima da postane upravo kao on.