Pretraga

Tri djevojke nestale bez traga

Svakog tjedna u Hrvatskoj nestane nekoliko mladih ljudi te policija ima pune ruke posla pokušavajući ih pronaći. U proteklom tjednu izgubio se svaki trag dvjema 16-godišnjakinjama te jednoj punoljetnoj djevojci. Obitelji daju sve od sebe da ih pronađu, stoga ako ste ih vidjeli ili imate ikakvu informaciju o njima, javite se na nestali.hr ili u prvu policijsku stanicu.

Tea Imširović (18) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu i srednje je tjelesne građe.
Tea je u subotu, 13. travnja, otišla s adrese u Zagrebu, Andraševečka 22 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka

____________________________________________________________________________________________________________________

Monika Čirjak (16) je visoka 169 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči i ovalno lice. Monika je u nedjelju, 14. travnja, otišla s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

____________________________________________________________________________________________________________________

Barbara Bačak (16) je visoka 173 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Barbara je u nedjelju, 14. travnja, otišla s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.