Pretraga

Tri mlade rukometašice iz Konga nestale u Hrvatskoj

A- A+

Devetero mladih ljudi, među kojima i tri juniorske rukometne reprezentativke Konga, nestale su proteklog tjedna u Hrvatskoj. Naime kako je Kongo pogođen ratom, pljačkama, ubojstvima i silovanjima, pretpostavlja se da su djevojke u dobi od 18, 19 i 20 godina pobjegle iz hotela jer se ne žele vratiti u svoju zemlju. To se doznaje iz izvora bliskih organizatorima Svjetskog juniorskog prvenstva u rukometu, koje se održava u Hrvatskoj, a zbog kojeg nestale djevojke i borave kod nas. Ako znate što o njihovom nestanku, kao i o nestanku drugih šest mladih ljudi u proteklom tjednu, javite se na www.nestali.hr ili u najbližu policijsku postaju.

Julie Betu Mvita (19) visoka je 160 centimetara, ima crnu kosu, tamnoplave oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe.

Julie je došla na Svjetsko juniorsko prvenstvo u rukometu te se u četvrtak, 3. srpnja, udaljila iz hotela Picok u Đurđevcu, Trg sv. Jurja, u nepoznato sa još dvije rukometašice. U trenutku odlaska bila je odjevena u plavo-crnu trenirku.

Mirnelle Kele Mazenga (20) visoka je 180 centimetara, ima crnu kovrčastu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Mirnelle je došla na Svjetsko juniorsko prvenstvo u rukometu te se u četvrtak, 3. srpnja, udaljila iz hotela Picok u Đurđevcu, Trg sv. Jurja, u nepoznato sa još dvije rukometašice. U trenutku odlaska bila je odjevena u kratku suknju plave boje.

Laetitia Mumbala Mayunga (18) visoka je 180 centimetara, ima crnu kovrčastu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe.

Laetitia je došla na Svjetsko juniorsko prvenstvo u rukometu te se u četvrtak, 3. srpnja, udaljila iz hotela Picok u Đurđevcu, Trg sv. Jurja, u nepoznato sa još dvije rukometašice. U trenutku odlaska bila je odjevena u kratku suknju plave boje.

Katarina Domitrović (18) je visoka 165 centimetara, ima plavu kosu dok je polovica glave obrijano, zelene oči te je srednje tjelesne građe.

Katarina se u srijedu, 2. srpnja, udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u bijelu košulju, plave hlače i tenisice.

Magdalena Baučić (17) visoka je 165 centimetara, ima smeđu kosu, plave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe

Magdalena se u utorak, 2. srpnja, udaljila s adrese u Splitu, Gundulićeva ulica, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjevena u trenutku odlaska.

Bernardo Benko (30) je u srijedu, 2. srpnja, otišao s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta, u nepoznato.

U trenutku odlaska bio je odjeven u bijelu majicu i kratke hlače, dok je na nogama imao japanke.

Elvis Feraj (22) je visok 165 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu i čeone je ćelavosti, male kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Elvis se u subotu, 28. lipnja, udaljio s adrese u Rijeci, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u tamne hlače i crnu majicu na točke.

Josip Bumbar (17) visok je 180 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe. Na lijevoj strani vrata ima ožiljak.
Josip se u subotu, 28. lipnja, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, u nepoznato.

Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Dorja Crnić (14) je visoka 160 centimetara, ima smeđu kosu i plave oči te je slabije tjelesne građe.
Dorja se u petak, 27. lipnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Gjure Prejca, u nepoznato.

U trenutku odlaska bila je odjevena u kratke hlače i crno-bijelu majicu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap