Pretraga

Tuga u Mostaru: U rijeci pronađeno beživotno tijelo studentice

A- A+

Beživotno tijelo 19-godišnje Lana Bojić iz Mostara pronađeno je u nedjelju oko 19 sati u riječi Studenčici u mjestu Studenci kod Ljubuškog. Lana se ovih dana pripremala za odlazak na studij u Sarajevo.

foto: pixabay

Nakon što se u dogovoreno vrijeme nije vratila s kave s prijateljicom, roditelji Lane Bijedić (19) prijavili su nestanak. Njihova je kćer, doznaje Avaz, potom pronađena mrtva.

Policija je objavila kako je u 18.35 sati putem telefona dobila prijavu da je u mjestu Studenci Grad Ljubuški, ispod nadvožnjaka u rijeci Studenčici uočeno beživotno tijelo. Policajci su izašli na teren u vidjeli kako je dojava nažalost bila istinita.

Tijelo su iz rjeke izvukli pripadnici gorske službe spašavanja. Kako je objavilo GSS, u akciji koju je vodio Bruno Grgić iz GSS-a Ljubuški sudjelovalo je 12 spašavatelja iz Ljubuškog i Čitluka.

U službenom policijskom priopćenju, pregledom beživotnog tijela “pronađeni su osobni dokumenti na ime L.B., starosti 19 godina iz Mostara”.

Kako piše Avaz, preminula je Lana Bijedić, koja se ovih dana spremala na studij u Sarajevo. Obitelj je potvrdila da se radi o njoj.

– Čitava naša porodica je pogođena ovom stravičnom tragedijom, ne možemo vjerovati što se dogodilo – rekao je član obitelji za Oslobođenje.

Očevid je u tijeku, a policija moli sve koji znaju detalje tragedije da im se jave. Na koji je točno način djevojka premiula, još nije poznato.