Pretraga

Tuga na jugu Hrvatske: Mladi policajac nastradao dok je išao na posao

A- A+

Veliki petak bio je tužni dan za hrvatsku policiju. Mladi policajac (22) Stipe Trojanović motociklom je iz Vela Luke krenuo na posao, da bi na zavojitom dijelu ceste izgubio kontrolu i pao s motora. Preminuo je u bolnici, a od Trojanovića su se oprostile i kolege iz sindikata.

foto: Sindikat policije Hrvatske; Unsplash

– Predavao sam mu na Policijskoj akademiji. Bio je primjer za sve, oprostio se tako od mladog Stipe Trojanovića jedan od bivših nastavnika.

Dubrovačko-neretvanska policija objavila je kako je u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 17.20 sati na području Korčule smrtno stradao 22-godišnji motociklist, policijski službenik Policijske postaje Ston, i to prilikom odlaska na posao.

– Do prometne nesreće je došlo kada je 22-godišnjak, upravljajući motociklom dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Vela Luke u smjeru Korčule, na zavojitom dijelu ceste izgubio nadzor nad motociklom s kojim je pao na kolnik te je u nekontroliranom klizanju motocikla vozač udario u vozilo splitskih registarskih oznaka koje je u tom trenutku naišlo iz suprotnog smjera, ustvrdili su iz policije.

Trojanović je uslijed pada i udarca zadobio teške i po život opasne tjelesne ozljede. Prvu pomoć pružili su mu na Hitnom medicinskom prijemu Korčula nakon čega je prevezen u KBC Firule, no ondje je, nažalost, u večernjim satima istoga dana preminuo.

Vijest o preranom i tragičnom odlasku mladog policajca zatekla je i Sindikat policije Hrvastke. Objavom na službenim stranicama Sindikata oprostili su se od kolege, koji je bio i član glavne podružnice Sindikata za PU dubrovačko-neretvansku.

– Izražavamo najiskreniju sućut obitelji, prijateljima i kolegama preminulog kolege. Neka mu je laka hrvatska zemlja! Počivao u miru Božjem i čuvali ga nebeski anđeli, napisali su iz Sindikata policije.

policijski službenik Stipe Trojanović | foto: SPH

Tuga na jugu Hrvatske: Mladi policajac nastradao dok je išao na posao
Share via
Copy link
Powered by Social Snap