Pretraga

U Pločama vatrenim oružjem ubijen srednjoškolac, škola otkazala nastavu u popodnevnoj smjeni

A- A+

Ovoga petka u Pločama je došlo do stravičnih ubojstava u kojima su hladnokrvno iz vatrenog oružja usmrćene dvije muške osobe, 51-godišnji muškarac te maloljetnik. Maloljetnik je bio učenik Srednje škola fra Andrije Kačića Miošića Ploče.

svijeća lampion

Foto: Goran Horvat, Pixabay

Jutros se u Pločama, nešto prije osam sati, dogodila pucnjava iz vatrenog oružja u kojoj su smrtno stradale dvije muške na različitim lokacijama, piše Dalmacijadanas.hr. Osumnjičeni je uhićen.

– Nakon zaprimljenog većeg broja dojava građana, policija je jutros oko 8 sati na dvije različite lokacije na području grada Ploče pronašla dvije mrtve muške osobe za koje se sumnja da su preminule nasilnom smrću. Vrlo brzo nakon pronalaska tijela, oko 8,30 sati, policija je uhitila osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem i on se trenutno nalazi u prostorijama policije gdje će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje. Slijedi očevid kojim će rukovoditi Županijsko državno odvjetništvo i kojim će se utvrditi detaljnije informacije ovog događaja, javili su kratko iz PU dubrovačko-neretvanske.

Kako je doznala Dalmacijadanas.hr ubijeni su 51-godišnjak te maloljetnik koji je bio srednjoškolac i pohađao je Srednju školu fra Andrije Kačića Miošića u Pločama, gimnazijski smjer. Maloljetnik je, navodi isti izvor, ubijen u blizini crkve Kraljice Neba i Zemlje na dijelu Ploča koji se naziva ‘Dedinje’.

– Šokirani smo, maloljetnik je bio izvrstan, pristojan i kulturan. Dijete kakvo se moglo poželjeti, kazao je za Dalmacijadanas.hr šokirani stanovnik Ploča.

Srednja škola Andrije Kačića Miošića na svojoj je Facebook stranici objavila kako nastave neće biti u popodnevnoj smjeni.

U Pločama vatrenim oružjem ubijen srednjoškolac, škola otkazala nastavu u popodnevnoj smjeni
Share via
Copy link
Powered by Social Snap