Pretraga

U prometnoj nesreći kod Osijeka poginula 27-godišnjakinja: Vozačici je trebala biti kuma na vjenčanju

A- A+

U Vladislavcima nedaleko Osijeka u subotu se dogodila strašna prometna nesreća. S kliskom kolnika tri su prijateljice, u Opel Corsi, sletjele s ceste te udarile u betonski most. Suvozačica, u dobi od 27 godina, preminula je na mjestu, dok su vozačica i putnica prevezene u bolnicu s teškim ozljedama opasnim po život.

svijeća lampion

Foto: Goran Horvat, Pixabay

U subotu predvečer, oko 18.40 sati, u mjestu Vladislavci nedaleko Osijeka došlo je do stravične prometne nesreće u kojoj je život izgubila suvozačica 27-godišnja L.P.

Vozačica i putnica sada stabilno

Nesreća se dogodila kada je automobil marke Opel Corsa, kojim je upravljala S.C. (28), sletio s kolnika u odvodni kanal. Vozačica i treća putnica u vozilu, njihova prijateljica i sumještanka M.Š. (27), završile su u KBC-u Osijek s teškim tjelesnim ozljedama opasnim po život, prenosi Jutarnji list.

– Dvije pacijentice zaprimljene u Klinički bolnički centar Osijek nakon prometne nesreće imaju teške tjelesne ozljede, ali su obje stabilno, odgovorili su iz osječke bolnice Jutarnjem na upit o stanju djevojaka.

S.C. je nakon što je dovezena u KBC Osijek, piše Jutarnji, utvrđeno da ima edem mozga i smrskanu vilicu, a M.Š. je slomila rebra te joj je probijena plućnu maramicu. Obje su bile u kritičnom stanju nakon nesreće.

Najbolje prijateljice

Tri djevojke, od kojih se jednoj zauvijek ugasio život, kako piše Jutarnji, najbolje su prijateljice. Preminula L.P. za dva je tjedna trebala biti vjenčana kuma prijateljici S.C. koja je upravljala automobilom. Pogreb tragično preminule djevojke bit će u utorak u 13 sati na mjesnom groblju u Dopsinu.

Iz PU osječko-baranjske izvijestili su da je “vozačica zbog brzine neprilagođene stanju na kolniku (kiša te mokra i skliska cesta), izgubila kontrolu nad vozilom te sletjela u lijevi odvodni kanal i desnim bočnim dijelom vozila udarila u betonski most kolnog ulaza”. Iz policije su radi utvrđivanja svih okolnosti, piše Jutarnji, ove prometne nesreće pozvali svjedoke da se jave Postaji prometne policije Osijek osobno ili putem telefona 031/237-112.

svijeća lampion
Share via
Copy link
Powered by Social Snap