Pretraga

U stravičnoj nesreći poginuo mladi nogometaš: ‘Naš dragi Pero bio je uvijek spreman na šalu i osmijeh’

A- A+

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u noći s petka na subotu u Velikoj Gorici poginuo je 22-godišnji vozač. Radi se o Petru Bartoliću, mladom nogometašu Nogometnog kluba Mraclin koji se od njega oprostio na Facebooku.

Foto: NK Mraclin | Facebook

Policija je izvijestila o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Velikoj Gorici u noći s petka na subotu u kojoj je poginuo 22-godišnji vozač, a njegov 21-godišnji suvozač je teško ozlijeđen.

– Dolaskom do raskrižja s Gajevom ulicom u desnom zavoju vozač nije prilagodio vožnju uvjetima na kolniku te je došlo do zanošenja vozila i naleta na metalni nosač semafora, a potom i slijetanja na meki teren. U prometnoj nesreći na mjestu događaja vozač je smrtno stradao, stoji na stranicama PU zagrebačke.

‘Van terena ponekad samozatajan, ali uvijek spreman na šalu i osmijeh’

Kako se kasnije saznalo, radi se o mladom nogometašu Petru Bartoliću koji je igrao za Nogometni klub Mraclin.

– Dragi prijatelji, velika tuga… protekle noći u nesreći preminuo je naš igrač, naš dragi Pero. Van terena ponekad samozatajan, ali uvijek spreman na šalu i osmijeh, ali zato na terenu brz, prodoran, sjajnog driblinga, igrač vica… igrač koji je u sekundi naše navijače dovodio od uzbuđenja do ludila… Nije više nekih s nama, ali Graba pamti sve, poručio je njegov klub na Facebooku te su otkazali sve nogometne aktivnosti tog vikenda.

‘Pred početak proljetnog dijela prvenstva, Graba je zavijena u crno’

Petar je nogomet počeo igrati još 2012. godine, piše Cityportal, a 2016. odlazi u Nogometni klub Kurilovec da bi karijeru nastavio u Hrvatskom dragovoljcu.

– Na ljeto 2019. godine vraća se u naš Mraclin gdje nastupa u momčadi koja izborila Jedinstvenu županijsku ligu 2020. godine. Kasnije je narednih sezonu i pol nastupao u novočičkom Dinamo Hidrelu. Uoči zimskih priprema ove godine Petar se vratio tamo gdje je i počeo karijeru, na mraclinsku Grabu. Prije nešto više od dva tjedna, točnije 20. siječnja potpisao je novi ugovor s klubom. I kada se nogometna atmosfera zagrijava, pred početak proljetnog dijela prvenstva, Graba je zavijena u crno, prenosi Cityportal.

Copy link
Powered by Social Snap