Pretraga

U studentskom domu u Karlovcu silovana djevojka: Osumnjičeni student priveden

A- A+

Kako piše Kaportal.rtl.hr u novootvorenom Studentskom domu u Karlovcu u noći sa subote na nedjelju silovana je jedna djevojka. Osumnjičeni mladić navodno je isto kao i djevojka student te stanovnik spomenutog doma, a uhićen je jučer ujutro nakon što je slučaj i prijavljen policiji.

Foto: Facebook

Prema pisanju Kaportala.rtl.hr, karlovačka je policija potvrdila da je postupila po prijavi za kazneno djelo silovanja na štetu punoljetne hrvatske državljanke koje se dogodilo u tamošnjem nedavno otvorenom Studentskom domu.

Izdvojeni članak

Osamnaestogodišnjakinja iz đačkog doma silovana na dan ‘Norijade’

Za silovanje je osumnjičen 22-godišnji mladić, također student i stanar doma. Prva je informacija bila da se radilo o pokušaju, no istraga je očito pokazala da je došlo do počinjenja kaznenog djela. Ovaj gnjusan čin se, prema pisanju karlovačkog portala dogodio u noći sa subote na nedjelju, a 22-godišnji mladić je uhićen jučer ujutro.

Ravnatelj Studentskog centra Davor Jurčević za Kaportal.rtl.hr kazao je kako ga je ova priča jučer dočekala na poslu bez ikakve službene potvrde o događaju. Osumnjičeni mladić je, dodaje, stanar u Domu kao i djevojka, tako da se ne radi o nekome tko bi u dom ušao ‘sa strane’.

U studentskom domu u Karlovcu silovana djevojka: Osumnjičeni student priveden
Share via
Copy link
Powered by Social Snap