Pretraga

U viralnom videu srednjoškolac objasnio profesorici kako bi trebala predavati

A- A+

U trenutku očaja i frustracije, jedan američki učenik poručio je svojoj profesorici što je ide. Njena pasivna predavanja previše su mu smetala, jer je sam htio kvalitetnu nastavu. Sve to joj je na satu žustro iznio i to u trenutku kad ga je poslala da izađe van. Sve što je rekao profesorici drugi su učenici snimili mobitelom, a video je u svega nekoliko sati postao viralan.

Frustrirani srednjoškolac iz američke savezne države Teksas na satu je prilično žestoko reagirao na svoju profesoricu. Jeff Bliss je bio ljut što profesorica predaje sat tako da pasivno čita gradivo s papira. Kad ga je poslala van, ustao se i rekao joj sve što je ide. Netko od učenika snimio je njegov nastup, koji je u samo nekoliko sati postao najnoviji hit na internetu.

– Ako želite zainteresirati svojeg učenika onda biste trebali strastveno predavati i dirnuti ga u srce. Propitivati, razgovarati i debatirati sa svojim učenicima, ljutito je rekao 18- godišnji Jeff Bliss svojoj profesorice iz predmeta Svjetske povijesti.

Ovaj maturant je žestoko reagirao jer ga smeta što profesorica očekuje mnogo od svojih učenika, ali toliko im ne daje. Nimalo ne žali zbog svog postupka, a tvrdi da je shvatio važnost obrazovanja kad godinu dana nije bio u školi.
– Bez edukacije neću napraviti nikakav korak naprijed u svom životu. Vjerujem da je ovo netko trebao reći i nije mi krivo što je tako ispalo. Nisam niti znao da me netko od mojih prijatelja iz razreda snima, rekao je Bliss za američke medije.

Iako je žestoko regirao i bio odrešit prema profesorici, Jeff se jutros sastao s ravnateljem svoje škole i nikakava disciplinska mjera neće biti poduzeta protiv njega. Sama profesorica je ostala anomina za širu javnost i nije davala izjave.

U nastavku pogledajte gorljivi nastup ovog 18 – godišnjaka željnog dinamične nastave.