Pretraga

U vrijeme blagdana je bolje biti solo

A- A+

Nemojte biti u depresiji jer niste u vezi sad kad se bliže blagdani, iako su svi oko vas sretno zaljubljeni. Dok parovi muku muče što će jedni drugima kupiti, hoće li slaviti Novu godinu s partnerima ili ekipom, vi bezbrižno uživate u slobodi. Pogledajte nekoliko razloga zašto je bolje biti solo nego u vezi za vrijeme božićnih praznika.

Uvijek vas okružuju ljudi koji se drže onoga kako su slobodni jer tako žele pa mogu živjeti punim plućima i oni koji se svim silama trude naći nekoga jer se boje samoće. U ovo predblagdansko vrijeme većina slobodnjaka pada u depresiju jer nemaju s kim šetati okićenim gradom te u živati u cijelom ugođaju.

Pogledajte nekoliko stvari zbog kojih je bolje biti solo nego u vezi za vrijeme božićnik praznika.

Izdvojeni članak

Podrijetlo božićnih običajaIzdvojeni članak

Djedov humanitarni koncert i božićne pjesme za predblagdansko raspoloženje

Ne morate kupovati darove

Nekoliko je dana do Božića i lagano je cijeli dan u zbrci i strci gdje naći što bolji poklon za svoje voljene. Ako niste u vezi bar imate jednu brigu manje, što će vam biti veliko olakšanje ukoliko vam kupovina poklona svakako nije jača strana.

Gledajte to s pozitivne strane, dok se drugi muče što će koji poklon predstaviti, hoće li se njihovim odabranicima svidjeti, vi dočekujete Božić bez ikakvog pritiska.

Izlasci s ekipom bez grižnje savjesti

Ako studirate u drugom gradu pa se za božićne praznike vraćate u rodni kraj, sigurno ste se zaželjeli svih prijatelja koje ste tu ostavili. Ako ste u vezi sigurno ćete se posvađati s partnerima kada izađi s njima, a kada s ekipom. Ako i ne dođe do svađe, osjećat ćete grižnju savjesti jer se vi odlično zabavljate dok vaša druga polovica možda sama sjedi uz televizor.

Kad ste solo, ne brinete se ni o kome i svoje želje podređujete samo sebi. Ako vas je volja ostati doma, ostat ćete, ako želite izaći s ekipom, to ćete i napraviti. Nema nikakvih komplikacija, dogovora ili prepirki.

Izdvojeni članak

Kako preživjeti višesatna blagdanska okupljanja

Bolje filmske večeri

Uskoro će televizijski programi biti prepuni božićnih filmova. Parovi koji odluče za vrijeme blagdana organizirati filmsku večer mogu se posvađati oko izbora filmova. Ako niste u vezi, upravljač za televizor je samo vaš i gledate ono što vi želite.

Možete se ‘zbariti’ bilo s kim

Poznato je kao su tulumi organizirani za Božić, Novu godinu ili neki drugi praznik, najluđi i najzabavniji. Dođete li na takav tulum u pratnji, ili sami dok su vam partneri na nekom drugom mjestu, nećete se opustiti kako bi se opustili da ste solo. Ovako se možete upucavati kome želite, zbariti se bilo s kim tko vam se svidi, a da ne radite budalu od drugih ljudi.

Bezbrižno planiranje dočeka Nove godine

Doček Nove godine je mnogima najzabavnija noć u cijeloj godini. Gdje i kako ćete odbrojavati posljednje sekunde stare godine planirate mjesecima unaprijed. Ako ste u vezi te planove morate uskladiti s partnerima, ili već unaprijed znate kako je jedina opcija da je skupa dočekate. Kad niste u vezi nemate takvih briga.

Bez upoznavanja roditelja

Većina ozbiljnih parova iskoristi blagdansko vrijeme za upoznavanje s roditeljima. Svi znate kako to nekim ljudima predstavlja veliki stres i jeze se od samog spomena upoznavanja. Umjesto da razmišljate što obući, kakav poklon donijeti, hoćete odbiti alkohol ili ne, možete bezbrižno uživati u blagdanima koji su ispred vas.

Copy link
Powered by Social Snap