Pretraga

Učenica snimila nastavnicu kako krade iz školskih torbi

A- A+

Nakon što su učenici uzastopce ostajali bez novca i stvari u školi, jedna je djevojka odlučila stati tome na kraj i sakriti se u ormar kako bi otkrila lopova. Za svaki slučaj pothvat je snimala, a sve je iznenadila činjenica da ih je potkradala njima draga nastavnica.

Justine Betti, učenica drugog razreda srednje škole Linden u Kaliforniji, ostala je šokirana kad je otkrila da nastavnica krade iz torbi učenika dok su oni na satu tjelesnog. Nastavnica uhvaćena u nedjelu bila je svima draga, pa je još veće iznenađenje izazvala činjenica da je upravo ona lopov za kojeg su svi znali da postoji, samo nisu znali tko je.

www.news10.net

Izdvojeni članak

Profesor na predavanju šokirao studente

Učenicima neprekidno nestajale stvari

Učenicima su u posljednje vrijeme neprestano nestajale stvari iz torbi, pa je jednog dana Justine umjesto da ode na sat tjelesnog, odlučila sakriti se u ormar i pričekati da vidi tko ih potkrada. Kad je vidjela da se radi o nastavnici tjelesnog, to je rekla ostalima, ali nisu joj vjerovali. Sakrila se tako drugi put u ormar, ali ovaj puta s mobitelom, kako bi snimila nastavnicu.

Nastavnica je krala stvari i novac

Nakon što su učenici otišli u dvoranu, u svlačionicu je došla nastavnica, te ubrzo počela kopati po torbama, a iz nekih je izvadila novac. Svemu je svjedočila Justine, ali i kamera koja je snimila krađu. – Nisam mogla vjerovati da bi nastavnica takvo što učinila. Bila je jako draga, ali to je učinila, ispričala je učenica. 

Izdvojeni članak

Profesor tjelesnog dilao drogu svojim učenicima

Ravnatelj htio zataškati slučaj

Snimku je zajedno s kolegama odlučila pokazati ravnatelju, koji je rekao da će slučaj istražiti, ali i kako bi najbolje bilo da obrišu snimku. Međutim, djevojka je snimku već poslala svojem ocu.

Dotična nastavnica sada je na neplaćenom dopustu, dok škola istražuje što se točno događalo za vrijeme nastave. Ona je u školi radila čak trideset godina, a iako je svim učenicima teško što su tako postupili, smatraju da su napravili ono što je ispravno.

Učenica snimila nastavnicu kako krade iz školskih torbi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap