Pretraga

Učenici se u razredu napušili do te mjere da je ravnatelj bio primoran zatvoriti školu

A- A+

Ravnatelj srednje škole Adams City smještene u predgrađu Denvera u Coloradu bio je primoran djelomično zatvoriti školu nakon što se iz jednog razreda raširio oblak dima nastalog konzumacijom marihuane. Uz pomoć sprave ‘gravity bong’ srednjoškolci su ugrozili sigurnost svih učenika.

bcer.com

Jučerašnji dan dugo će se pamtiti u jednoj srednjoj školi u Coloradu jer je ravnatelj zbog nepromišljenosti učenika morao djelomično zatvoriti školu. Naime, jedna od razreda srednje škole Adams City smještene u predgrađu Denvera ispunio se oblakom dima marihuane čime su ugrozili sigurnost svih prisutnih u školi.

Izdvojeni članak

Najčešće zablude o marihuani u koje vjerujemo

Kako su objavili predstavnici škole Adams City High School, učenicima je bilo ograničeno kretanje jer je u jednom razredu ispuštena veća količina dima marihuane nastala spravom ‘gravity bong‘. Radi se o tipu vodene lule kućne radinosti.

Učenike koji su se našli u blizini oblaka dima iz predostrožnosti je pregledalo medicinsko osoblje, a nakon pregleda su zaključili da su svi dobro. Kako iz škole objašnjavaju, sigurnost učenika uvijek je prioritet. Također su poručili da s nadležnim službama rade na rješavanju novonastalog problema, ali detalje o učeniku koji je donio ‘gravity bong’ nisu otkrivali, kao ni moguće disciplinske mjere za ovaj prijestup.

Naime, Colorado je jedna od dviju američkih država koje su prve legalizirale konzumaciju marihuane u rekreacijske svrhe osobama starijim od 21 godine. Međutim, pušenje trave još uvijek je zabranjeno maloljetnicima, kao i konzumacija na javnim prostorima poput škola.

Copy link
Powered by Social Snap