Pretraga

Učiteljica udarila učenike 120 puta u pola sata

A- A+

Nasilja u učionicama i vrtićima je sve više, ali je ovo ekstreman slučaj. Kinesku učiteljicu je snimila sigurnosna kamera kako je u pola sata uputila 120 udaraca i šamara svojim mladim učenicima. Na svaki krivi odgovor ili neznanje učiteljica bi ih kaznila udarcem.

Kineska prosvjetna radnica je u samo pola sata svoje četvero učenika ošamarila oko 120 puta. Uzrok njenog zlostavljanja je bio svaki netočan odgovor ili ako učenici nešto nisu znali, prenosi Daily Mail.

www.youtube.com

Ovaj potresni video snimljen je sigurnosnom kamerom u pripremnoj školi u Taiyuanu, u sjevernoj Shanxi provinciji. Nasilna učiteljica je otkrivena nakon što je otac jedne djevojčice primijetio kako se ona vratila iz vrtića crvena i otečena lica. Zaprepašteni otac je od ravnateljstva vrtića zatražio na uvid snimke nadzornih kamera.

– U pola sata koliko sam vidio, učiteljica je moju kćer ošamarila 43 puta i udarila je dva puta nogom. Ona ne bi smjela biti učiteljica, pa ona je čudovište!, izjavio je otac.

Kineske novinske agencije prenose kako je učiteljica zbog nasilnog ponašanja i zlostavljanja svojih učenika izbačena iz škole.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap