Pretraga

Ugodno iznenađenje za studente Cvjetnog: U predahu između predavanja mogu zaigrati Xbox i društvene igre

A- A+

Studente koji borave u domu Cvjetno naselje ugodno je iznenadio novitet u družioni. Ljubitelji videoigara sad će moći u domu zaigrati na Xbox igraćoj konzoli. Osim videoigara, družiona na Cvjetnom sada je bogatija i za niz društvenih igara kao što su Uno i šah.

cvjetno igrice

Foto: srednja.hr | Domski odbor SD Cvjetno naselje

Studenti u domu Cvjetno naselje sada će imati mnogo bogatije predahe između učenja za ispite i pisanja seminara. U družioni se sada nalazi igraća konzola Xbox s dva kontrolera na kojoj će studenti moći zaigrati videoigre. Osim toga, nabavljen je i Pikado uređaj te nekoliko društvenih igara kao što su Uno i šah.

Sretnu vijest sa studentima je podijelio Domski odbor SD-a Cvjetno naselje. Najavili su kako će i dalje raditi na poboljšavaju studentskog standarda.

Izdvojeni članak
društvene igre

Novost za studente u domovima grada na jugu: U pauzi za učenje mogu zaigrati nove društvene igre

– Dugo smo ovo pripremali, slali zahtjevnice, molbe i slično, nadam se da vam se svima sviđa. Ne planiramo na ovome stati, konstantno se trudimo unaprijediti barem neki dio našeg doma te vam olakšati studiranje. Želimo vam puno sreće u kolokvijima koji slijede, nadamo se da vam ove novotarije u družioni neće baš previše pokvariti prosjek, poručili su studentima iz Domskog odbora.

Zahvalili su se i Studenskom zboru Sveučilišta u Zagrebu te samom Sveučilištu na pomoći oko obogaćivanja sadržaja u družioni.

igrice cvjetno objava

Foto: screenshot Facebook | ekipa s CVJETNOG

cvjetno igrice
Share via
Copy link
Powered by Social Snap