Pretraga

Uhvati soma na plaži: Ovo je možda najbolji posao u Hrvatskoj

A- A+

Vjerujemo da ovaj tjedan mnogi od vas niti ne sanjaju o ljetu koje se s trenutnim vremenskim promjenama čini dalje nego ikada, ali možda je zato upravo sada pravo vrijeme da vas malo raspoložimo i informiramo o jednom jako zanimljivom oglasu na koji smo naišli.

Možda ste negdje već i čuli za njega, radi se o “najlakšem poslu u Hrvatskoj” na najpoznatijoj hrvatskoj plaži Zrće, koju neki nazivaju i hrvatskom Ibizom. “Znamo da je ljeto na Zrću najbolje ljeto u Europi i želimo to prenijeti svima. Osoba koju odaberemo mora biti spremna provesti cijelo ljeto na otoku, svakodnevno nanositi zaštitu od sunca i čuvati plažu od mora”, stoji u oglasu.

Glavna dilema je svakako kako zavrnuti rukave kada ne nosiš majicu, a u opisu posla koji se traži od budućeg zaposlenika stoji i da mora rasturati na Instagramu, biti po cijele dane na plaži te imati plaću s kojom se može samo slikati i to naravno – na Instagramu! Zanimljivo je i radno, odnosno neradno vrijeme koje je puno duže od osam sati, ali i uvjet da potencijalni zaposlenik mora imati čvrst san zbog buke, ako uopće i bude spavao. Uz to mora imati puno energije za sve dnevne tulume i sve noćne klubove, a za sve to dobivat će plaću od minimalno 1000 eura mjesečno, što puno znači za jedan studentski džep.

No, u čemu je “caka”, osim što vaše poznavanje društvenih mreža mora biti dublje od vašeg džepa? Pronašli smo ovaj oglas i na portalu Moj posao, gdje smo vidjeli da će “domaćin” plaže Zrće biti digitalni kreator koji bi snimao i izvještavao pratitelje društvenih stranica plaže Zrće o svim aktualnim događanjima, obilazio bi restorane, klubove, partyje i festivale, ali bi se i družio s gostima te s njima kreirao sadržaj i prenosio njihove priče i dojmove.

Kontaktirali smo i poslodavca, tvrtku Naša ideja te provjerili kako su se odlučili na ovaj hrabri potez, a dobili smo ovaj odgovor: „Ne razumijem što želite reći? Objavljuje li netko na Instagramu fotke s plaže na kojima je odjeven? Ljudima koji su se mogli samo slikati sa svojom plaćom ponudili smo plaću za koju se moraju samo slikati. Minimalno 1000 eura liježe im na račun svaki mjesec dok oni leže na plaži! Mi ostali možemo im samo zavidjeti.“

Dodali su kako mora pokrivati sve događaje i aktivnosti na plaži, izvrsno govoriti engleski i hrvatski te biti spreman na fleksibilno radno vrijeme. “Ukratko, nema spavanja”, poručili su nam iz tvrtke Naša ideja. Iako se na prvi dojam čini šaljiv, iza ovog oglasa zapravo stoji ozbiljna ponuda za posao, gdje će odabrani kandidat isprva dobiti ugovor na tri mjeseca, a ako se iskaže tijekom tog perioda, otvorena je i mogućnost stalnog zaposlenja u sektoru marketinga.

Je li ovaj oglas dovoljan povod da sve svoje studentske obaveze završite na vrijeme i uhvatite soma na plaži iako je on riječna riba? Nama se čini da je pa ako ste punoljetni, a ujedno ste i wannabe influencer ili digitalni ninja, požurite na stranicu zavrnirukave.com i pošaljite svoju prijavu!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap