Pretraga

Ukleta kuća u Francuskoj za samo jedan euro

A- A+

www.planet.fr

Izdvojeni članak

Horor klasici

Na francuskom eBayu osvanuo je oglas u kojem čovjek kuću s dvorištem prodaje za samo jedan euro. Naime u toj kući u selu Arbresle se 1950. godine dogodilo strašno ubojstvo, te ju sada navodno opsjedaju duhovi. Vlasniku je dozlogrdilo te se želi riješiti ‘uklete kuće’.

U francuskom selu Arbresle se prodaje kuća za samo jedan euro. Oglas se pojavio na eBayu, a vlasnik se želi riješiti objekta jer vjeruje da ga opsjedaju duhovi. Iako je ukleta kuća u derutnom stanju, 100 kvadratnih metara, uz još 350 kvadrata okućnice čini se jako primamljivim, za one koji ne vjeruju u paranormalne pojave.

U opisu na oglasu, u ovoj kući 1950. godine dogodilo se strašno višestruko ubojstvo. Policija nikada nije pronašla tijela, pa nije ni potvrdila ubojstva, ali prodavač u oglasu navodi da su tijela ubijenih naknadno pronađena zakopana u polju.

Postojanje natprirodnih pojava prema oglasu manifestira se kao kucanje po prozorima, neobične zvukove i glasove, kao i predmete koji se sami kreću po kući, navodi Planet.fr.

Francuska javnost raspravlja o autentičnosti objavljenog oglasa, a prodavač napominje da mu se jave samo oni koji vjeruju u njegovu priču i žele kuću za jedan euro.