Pretraga

Umirućem dječaku milijunski grad će na nevjerojatan način ispuniti želju

A- A+

Vlasti San Francisca odlučile su da će taj milijunski grad na jedan dan postati Gotham City, kako bi omogućili umirućem petogodišnjaku Milesu da postane Batman na jedan dan. Za bolesnog dječaka bit će organiziran čitav niz aktivnosti, a sve će biti iznenađenje.

Zbog petogodišnjeg Milesa koji boluje od leukemije ujedinio se cijeli San Francisco, koji će 15. studenog na jedan dan postati Gotham City. Maleni umirući dječak inspiraciju pronalazi u superherojima, pa je kad ga je fondacija Make – a – Wish pitala koja mu je najveća želja, iznenadio odgovorom kako želi postati Batkid, piše abc news.

Izdvojeni članak

U školu s Batmanovim ruksakom na leđima

Cijeli dan bit će posvećen njemu

Fondacija mu je odlučila ispuniti želju, pa su zamolili cijelu javnost da sudjeluju u ostvarenju Milesovog sna. Zbog toga će cijeli dan biti posvećen upravo tom cilju.

U jutarnjim vijestima pojavit će se vijest kako šef policije traži bilo koga tko zna gdje se nalazi Batkid da mu javi, jer mu je isti neophodan u ‘rješavanju zločina i privođenja zlikovaca’. Osim sudjelovanja u sprečavanju kriminala, Milesov će dan uključivati i spašavanje dame u nevolji, onemogućavanje Riddleru da opljačka banku, ručak u Burger Baru, kao i specijalnu poruku šefa policije koji će mu poručiti da pogleda kroz prozor na Union Squareu, gdje će grupa volontera tražiti njegovu pomoć.

Također, zločesti pingvin će oteti čuvenu maskotu grada, koju će Batkid trebati spasiti. Posljednja stanica u danu iz snova bolesnog dječaka gradska vijećnica, u kojoj će primiti zahvalu gradonačelnika i šefa policija te dobiti ključeve grada.

Izdvojeni članak

Malo dobrih ljudi: 19-godišnji marinac namjerno izgubio da pomogne dječaku

Miles ne zna za iznenađenje

– Budući da Miles želi biti superheroj, organizirali smo cijelu gomilu ljudi s transparentima kako bi ga bodrili i kako bi se osjećao kao pravi heroj, izjavila je Jen Wilson iz fondacije Make – a – Wish.

Interes za ispunjenje Milesove želje je vrlo velik te se očekuje da će u tom projektu sudjelovati tisuće ljudi. Miles ništa ne zna o danu koji ga čeka, jedino što zna jest da će možda dobiti Batmanom kostim.

Umirućem dječaku milijunski grad će na nevjerojatan način ispuniti želju
Share via
Copy link
Powered by Social Snap