Pretraga

Upisi u srednje škole: Predstavljanje srednjih škola

A- A+

Mnogi učenici se završetkom osnovnoškolskog obrazovanja nađu pred prvom velikom odlukom u životu, a to je izbor odgovorajuće srednje škole. Kako i ove godine više od 45 tisuća osmaša upisuje srednju školu, na portalu Srednja.hr mogu naći informacije o srednjim školama u kojima žele nastaviti svoju edukaciju i tako učiniti veliki korak na svom obrazovnom putu.

Kako je portal Srednja.hr usmjeren prema srednjoškolcima i studentima, na jednom mjestu su predstavljene srednje škole u Hrvatskoj. Baza javnih srednjih škola iz Zagreba je kompletna i nalazi se ovdje, a škole iz drugih većih gradova poput Rijeke, Osijeka i Splita uskoro će dobiti svoje mjesto kako bi se predstavile svim učenicima u državi.

Na poveznici predstavljanja škola, budućim srednjoškolcima dostupne su mnoge informacije. Tako mogu pronaći kratki opis povijesti i vizije škole, informacije o upisima ali i pripremama za državnu maturu te opis istaknutih profesora i njihovih kvaliteta.

Osim toga učenici se mogu informirati i o sportskim uspjesima škole, izvannastavnim aktivnostima te mogućnostima upisa na određene fakultete nakon pohađanja željene srednje škole. Dostupne su informacije o javnim i privatnim srednjim školama.

Zagrebačke škole u svom opisu sadrže i video u kojem sami učenici objašnjavaju svojim budućim kolegama po čemu je određena škola dobar izbor za daljnje obrazovanje. Na ovoj poveznici možete vidjeti kako su to napravili učenici jedne zagrebačke škole.

Škole iz Splita predstavljene su ovdje, a uskoro će svoje mjesto dobiti i sve srednje škole iz drugih većih gradova u Hrvatskoj. Na taj način će se po prvi puta stvoriti univerzalna baza svih srednjoškolskih obrazovnih institucija iz većih gradova, koja će mnogim učenicima, a naročito osmašima, pružiti sve bitne informacije da im se olakša izbor željene srednje škole.

Više informacijama vezena za ‘Upisi u srednje škole‘ možete pronaći u istoimenoj rubrici ovdje.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap