Pretraga

Uskoro ćete moći uživati u čokoladi s nula kalorija

A- A+

Mnogi ljubitelji čokolade istu izbjegavaju uz tešku muku jer ima puno kalorija i sadrži previše šećera. No, uskoro bi na tržište mogla doći ‘Chocolate Cravings’ koja će imati okus mliječne čokolade, ali neće sadržavati kalorije niti šećer.

Svi znamo kako od šećera nemamo nikakve koristi, kao i da bi slastice trebali izbjegavati u širokom krugu. Ipak, rijetko je tko imun na čokoladu. Ista sadrži veliki broj kalorija pa se moramo žrtvovati i što rjeđe konzumirati omiljenu slasticu, što u skoroj budućnosit neće biti potrebno, piše Fox News.

Izdvojeni članak

Usporedba: Je li zdraviji čips od čokolade, voćni ili obični jogurt i ostale namirnice

Naime, uskoro na tržište dolazi proizvod ‘Chocolate Cravings‘ koji će imati okus mliječne čokolade, ali neće sadržavati šećer ni kalorije.

– Svako pakiranje ima 24 trake. Stavite jednu u usta i za eksploziju okusa pustite da se otopi. Ovo nije nova tehnologija, ovakve jestive trake postoje dugo vremena, a mi ćemo im izmijeniti svrhu i koristiti okuse za kojima žudimo. Tu počinje zabava, izjavio je Ian Goldfarb koji je zaslužan za nastanak bezkalorične čokolade.

Trenutno je lansirao svoj prjekt na Kickstarteru kako bi skupio dovoljno novca te da bi Chocolate Cravings zaživio.

Kako Goldfarb tvrdi, jestive trake s okusom čokolade prevarit će tijelo jer ćete imati osjećaj da ste unijeli u organizam željenu namirnicu, dok će konzumenti biti bez straha od debljanja.

Što je posve i logično, proizvođač tvrdi da će od njegova proizvoda najviše profitirati ljudi koji se konstantno bore s dijetama. Pomoću jestivih traka zadovoljit će želju za slatkim, a neće ugrožavati svoj plan gubitka kilograma.

Uskoro ćete moći uživati u čokoladi s nula kalorija
Share via
Copy link
Powered by Social Snap