Pretraga

Uz malo truda i mašte brucošice uredile studentsku sobu i očarale svijet

A- A+

Ako ste na trenutak pomislili da ove djevojke žive dvorcu i da su navikle na kraljevski tretman, gadno ste se prevarili. Ovo je soba u studentskom domu u Oxfordu, a njih dvije su cimerice i brucošice koje su zasukale rukave i svoju sobu gdje će tijekom akademske godine provesti najviše vremena pretvorile u pravu malu dvorsku oazu.

Izdvojeni članak

Ove cool inovacije trebala bi imati svaka studentska soba

Budući da je soba prije njihovog uređenja izgledala pomalo tužno, cimerice Abby Bozeman i Lindy Goodson odlučile su se pobrinuti da njihova soba dobije novo ruho i u tome su itekako uspjele. Kako prenosi Mashable.com, imale su sasvim dovoljno vremena da isplaniraju kako će njihova studentska soba izgledati. Naime, upoznale su se putem društvenih mreža još u rujnu prošle godine, mjesec dana na razgledavanju Kampusa i službeno upoznale, a u prosincu su krenule u planiranje adaptacije njihovog novog doma.

– Sobe u našem domo izgledaju dosta slično. Ovdje žive kreativni studenti koji poput nas žele da im soba izgleda lijepo, rekla je za Mashable.com Lindy, studentica Integrirane marketinške komunikacije koja je dodala kako je njoj i cimerici i kolegici Abby fakultet dosta stresan te su željele da kad se vrate s predavanja imaju miran i ugodan prostor za odmor.

Iako soba izgleda raskošno, kreativne cimerice priznaju da se radi o namještaju kupljenom na rasprodajama, ali i o detaljima koje su ponijele od kuće koje su same onda preuredile. Djevojke ne znaju koliko su točno potrošile za uređenje studentske sobe, zbog koje su oduševile cijeli svijet, prvenstveno svoje vršnjake. 

Uz malo truda i mašte brucošice uredile studentsku sobu i očarale svijet
Share via
Copy link
Powered by Social Snap