Pretraga

Užas u Južnoj Americi: U požaru školskog doma poginulo najmanje 20 učenika, uzrok još nepoznat

A- A+

Velika tragedija dogodila se u središnjoj Gvajani u Južnoj Americi. U požaru školskog doma poginulo je najmanje 20 učenika, a nekoliko ih je ozlijeđeno. Požar je buknuo usred noći kada su učenici spavali, a točan uzrok još se ne zna.

Foto: Pixabay

Najmanje 20 učenika stravično je poginulo kada je školski dom srednje škole Mahdija u Gvajani zahvatio požar, piše The Guardian. Još je nekoliko učenika u dobi od 12 do 18 godina je ozlijeđeno te se neki nalaze u bolnici.

– Ovo je velika nesreća. To je strašno i bolno. Organiziramo medicinsku pomoć velikih razmjera, naredio sam i donošenje posebnih mjera u dvije bolnice kako bi svako dijete kojemu je potrebna njega primilo najbolju skrb i pomoć, rekao je predsjednik Gvajane, Irfaan Ali.

Izdvojeni članak

Stravična tragedija u australskoj školi: Učenici poginuli u nesreći s dvorcem na napuhavanje

Uzrok požara, koji je izbio oko ponoći kada su učenici spavali, za sada nije poznat. Policija će nakon kriminalističkog istraživanja znati više o ovoj užasnoj tragediji.

– Moramo razumjeti kako je došlo do ovog strašnog incidenta i poduzeti sve potrebne mjere da spriječimo da se takva tragedija ponovi u budućnosti, komentirali su iz vlade.

Copy link
Powered by Social Snap