Pretraga

Valentinovo u studentskim krugovima: U Zagrebu poruke po domovima, u Splitu besplatni kolači

A- A+

Na dan zaljubljenih, koji obilježavamo 14. veljače kada je i spomendan sv. Valentina, ljubav je svugdje u zraku, pa tako i u studentskim krugovima. Naravno, to slavlje izgleda nešto drugačije od onog uobičajenog – ipak su studenti u pitanju.

foto: Matea Koso

Bilo da ste zaljubljeni ili ne, ne može vas zaobići valentinovsko ludilo koje se proteže kroz čitavu veljače, a sve iskalira četrnaestog u mjesecu, kada su crvene ruže, medvjedići i čokolade svugdje. Jasno je da je to naporno ljudima koji ne slave Valentinovo, a postane previše i onima koji su ove godine bili te sreće da ipak nisu sami.

No, s druge strane, na Valentinovo se znaju dogoditi i neke lijepe i slatke stvari. Tako su se stanari studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu probudili i dočekali su ih slatke poruke oblijepljene po cijelom domu. Neke su doduše bile manje slatke, neke više – pogledajte sve u galeriji.

I dok se zagrebački SC nije pretjerano potrudio pripremiti nešto za svoje studente, u Splitu su osigurali besplatne kolače za sve zaljubljene parove u studentskom caffe baru Tinel.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap