Pretraga

Video: Činjenice zbog kojih ćete promijeniti mišljenje o muškarcima

Koliko god se muškarci pokušali uvući u glave nježnijem spolu, ili obrnuto, potonje je još uvijek moguće jedino u SF filmovima. Svakodnevno doznajemo nove stvari o muškarcima i ženama jer su ih odlučili podijeliti s javnosti. Zadnje što će ženskoj populaciji biti od velike pomoći jest devet činjenica o muškom spolu, to jest načinu na koji razmišljaju, zbog kojega će zadobiti još više simpatija kod pripadnica nježnijeg spola.

Screenshot YouTube

Muško-ženski odnosi vječna su tema oko koje se i dalje zamaraju brojni znanstvenici. Žene se konstantno pitaju što se odvija u glavama muškaraca, ali i obrnuto. Vjerojatno bi nam život bio znatno jednostavniji da svi znamo sve i da nema tajni među spolovima.

Koliko god da zvuči primamljivo, s druge strane je bolje da ipak nismo upućeni u misli svojih partnera ili partnerica. No, u današnje vrijeme sve smo slobodniji, stoga i muškarci i žene javno otkrivaju svoje ‘prljavo rublje’.

U slučaju da su vam muški umovi još uvijek slaba točka, to jest da niste dobro upućeni u to na koji način funkcionira jači spol, pogledajte u videu BuzzFeeda devet činjenica o muškarcima zbog kojih će se vam se još više svidjeti.