Pretraga

Video: Kako izgleda McDonald’sov Cheeseburger nakon tri sata u želucu

A- A+

Iako svakodnevno ‘procuri’ pokoja informacija iz lanaca restorana brze hrane koja nanovo šokira javnost, svi smo mi svjesni kako konzumacijom hamburgera i sličnih jela unosimo nezdrave namirnice u tijelo. A kako izgleda jedan McDonald’sov Cheeseburger nakon tri sata u našem želucu sad možete i sami pogledati.

Foto: Screenshot YouTube

McDonald’s, KFC, Burger King i slični lanci restorana brze hrane često se provlače kroz medije zbog načina na koji pripremaju jela ili namirnica koje koriste za iste. Međutim, svaka nova vijest tog tipa bespotrebno dodatno zabrinjava javnost jer ipak svi dobro znamo da se radi o nezdravoj hrani nebitno na koji se način spremala.

Pisali smo već o tome kako McDonald’sovi hamburgeri ne trunu i kako nastaju McNuggetsi, no što se događa u našem organizmu kad u isti unesemo, primjerice Cheeseburger?

Glavni sastojak želučane kiseline je klorovodična kiselina, stoga je Periodic Videos na YouTubeu objavi okratku snimku reakcije Cheeseburgera uronjenog u klorovodičnu kiselinu na tri sata. U videu ispod pogledajte kako to izgleda.

Video: Kako izgleda McDonald’sov Cheeseburger nakon tri sata u želucu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap